צלעות כבש וייטנאמיות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות כבש וייטנאמית. מנה אחת מכילה 1014 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 74 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו מיץ ליים, דבש, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פלחי סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי ליים קפוא כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הווייטנאמי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. נסו צלעות חזיר וייטנאמיות, כריכי בשר כבש וייטנאמי, ו צלעות כבש עם רוטב קארי או מתלה כבש (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים הכל מלבד הטלה בתבנית אפייה 13 על 9 אינץ ' להקציף לשלב.
הנח את צלעות הכבש בשכבה אחת במרינדה ופנה למעיל. מכסים, מקררים ומשרים לפחות 4 שעות ועד 24 שעות, הופכים את הטלה לפחות פעם אחת במהלך זמן השריה.
הסר את הטלה מהמקרר ולתת לו לשבת בטמפרטורת החדר במשך כ 30 דקות. בינתיים, לחמם את התנור ל 218° ולסדר מתלה באמצע.
אופים את הטלה במשך 15 דקות. הפוך את הצלעות ולהמשיך לאפות עד שהם לרשום 54° על מדחום מיידי לקרוא עבור בינוני נדיר, על 5 דקות יותר.
מקשטים עם כוסברה ומגישים עם הרוטב, פלחי לימון ואורז מאודה.