זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה מדהים. נסו צלעות כבש מטוגנות, צלעות כבש מטוגנות, ו צלעות כבש מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מניחים את הבצל בשכבה בתחתית תנור הולנדי או מחבת צלייה בינונית עם מכסה. מסדרים את הטלה על גבי הבצל.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבש
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
תנור הולנדי
3
יוצקים את היין, חומץ בלסמי ושמן זית על הכבש.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמי
שמן זית
כבש
יין
4
מניחים שן שום לחוץ ליד כל שוק, ורבע לימון בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שום
ציפורן
לימון
5
יוצקים את העגבניות על הכל, ואז מתבלים במלח, פלפל ובזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
פלפל
באזיל!
מלח
6
מכסים ומניחים בתנור שחומם מראש. מבשלים 3 שעות. השתמש מיצים מהמחבת לעשות רוטב טעים נחמד.