קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

צלעות כבש מטוגנות

צלעות כבש מטוגנות
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה מדהים. נסו צלעות כבש מטוגנות, צלעות כבש מטוגנות, ו צלעות כבש מטוגנות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים את הבצל בשכבה בתחתית תנור הולנדי או מחבת צלייה בינונית עם מכסה. מסדרים את הטלה על גבי הבצל.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבשצלעות כבש
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנור הולנדיתנור הולנדי
3
יוצקים את היין, חומץ בלסמי ושמן זית על הכבש.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמיחומץ בלסמי
שמן זיתשמן זית
כבשכבש
ייןיין
4
מניחים שן שום לחוץ ליד כל שוק, ורבע לימון בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
ציפורןציפורן
לימוןלימון
5
יוצקים את העגבניות על הכל, ואז מתבלים במלח, פלפל ובזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
פלפלפלפל
באזיל!באזיל!
מלחמלח
6
מכסים ומניחים בתנור שחומם מראש. מבשלים 3 שעות. השתמש מיצים מהמחבת לעשות רוטב טעים נחמד.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת