צלעות כבש מטוגנות ברוטב תפוזים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שוק כבש מטוגן ברוטב תפוזים. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 626 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. גשו לסופר וקנו מרלו, אורגנו, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: צלעות כבש מטוגנות ברוטב תפוזים מרלו (פסח), צלעות כבש צלויות כתומות, ו צלעות כבש מטוגנות עם תפוזים וזיתים.
הוראות
מערבבים את הבזיליקום, אורגנו, רוזמרין, מיץ תפוזים, גרידת תפוזים, מרלו ושום ושופכים על נקיקי הטלה שטופים בצלחת זכוכית רחבה. שאנקס צריך להיות בשכבה אחת. סובב את השוקיים למעיל ולכסות.להשרות שעתיים בטמפרטורת החדר, להפוך את הבשר כל חצי שעה, או להשרות במקרר, הופך בשר מדי פעם.
הסר את השוקיים מן המרינדה ולייבש אותם עם מגבות נייר. שמור את המרינדה. מחממים את התנור ל-450.מתבלים את הטלה עם קמצוץ מלח ופלפל שחור טחון טרי.
מחממים מחבת גדולה מעל חום גבוה במשך 20 שניות.
מוסיפים את שמן הזית וחום למשך 10 שניות, ואז מורידים את החום לגובה בינוני ומוסיפים את שוקי הטלה.מבשלים כל צד במשך כשתי דקות עד השחמה מכל הצדדים.
מניחים נקעים בשכבה אחת בתבנית תבשיל ושופכים את ציר העוף למחבת החמה. לגרד את כל חלקיקי בשר, להוסיף אותם המרינדה השמורה ויוצקים מעל השוקיים בתבשיל לכסות עם מכסה (להשתמש בנייר כסף אם לא מכסה).שים את התבשיל בתנור שחומם מראש ומיד להפחית את החום ל 35
התנור החם יהיה לצרוב את הבשר בתחילה, אבל התערובת צריכה לבשל בטמפרטורה נמוכה יותר או הבשר יהיה להקשיח.צולים במשך 45 דקות, ואז מוסיפים ומבשלים עוד שעה עד 90 דקות או עד שהבשר רך מאוד ונמשך בקלות מהעצם. אם הנוזל הצטמצם מאוד, להוסיף 1/2 כוס מים למחבת.
הסר את השנקס לצלחת הגשה ולשמור על חם. אם הרוטב הוא מימי מדי, להרתיח את הנוזל למטה חמש עד 10 דקות, או עד שזה עקביות של רוטב עגבניות.
טפטוף חלק מהרוטב מעל השוקיים ומגישים.