צלעות כבש מטוגנות עם פסטה טראהאנה וריקוטה סלטה
צלעות טלה מטוגנות עם Trahana Pastan ו Ricotta Salata עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 838 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. אם יש לך פטרוזיליה שטוחה, שמן זית, סלטה ריקוטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: פסטה בסגנון סיציליאני עם חצילים, עגבניות וריקוטה סלטה (פסטאן אלה נורמה), פסטה עם אפונה, שום וריקוטה סלטה, ו סלט פסטה עם ריקוטה סלטן וברוקוליני.
הוראות
מתבלים את הטלה עם מלח ופלפל. במחבת גדולה מאוד, מחממים 2 כפות שמן זית.
מוסיפים את השוקיים ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה, על 10 דקות.
להעביר את צלעות הטלה למחבת צלייה בינונית.
מוסיפים את הבצל, השום ו -8 של ענפי הקורנית ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד הבצל מתרככים, כ -7 דקות. לגרד את הבצלים למחבת הצלייה ולהוסיף את המניה. מכסים את המחבת בנייר כסף ומטגנים את השוקיים בתנור במשך 2 1/2 שעות, או עד שהבשר רך מאוד.
להעביר את הטלה למגש גדול ואטום. מסננים את הנוזל הקלייה לתוך קערה דרך מסננת בסדר לרחף את השומן. אתה צריך 7 1/2 כוסות; במידת הצורך, להוסיף עוד מים. מכסים את שוק הטלה בנייר כסף ומחממים בתנור.
בינתיים, בסיר בינוני, לחמם 1/4 כוס שמן זית.
מוסיפים את שאלוט ואת 4 זרזי הקורנית הנותרים ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד שאלוט מתרככים, כ 7 דקות.
מוסיפים את מחית העגבניות ואת מקל הקינמון ומבשלים מעל חום מתון עד שהרוטב עבה מאוד מופחת ל -3 כוסות, כ -30 דקות. מתבלים במלח ופלפל. תשליך את מקל הקינמון ואת ענפי הקורנית.
בסיר גדול, להביא את הנוזל צליה לרתיחה.
מוסיפים את trahana ולהביא לרתיחה, ערבוב כל הזמן. מנמיכים את החום לנמוך, מכסים ומבשלים במשך 10 דקות או עד שכל הנוזל נספג; מערבבים מדי פעם.
מעבירים את trahana לקערה ומערבבים ברוטב עגבניות, שמיר, פטרוזיליה, עירית ומיץ לימון. מקפלים במחצית הגבינה ואת 1/4 כוס הנותרים בתוספת 2 כפות של שמן זית ועונה עם מלח ופלפל. תלש את הטרהנה על מגש גדול.
מפזרים את הגבינה הנותרת על גבי. סדר את שוקי הטלה על גבי trahana ולהגיש.