קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות3
ציון בריאות46
מגזין

צלעות כבש מצופות Vadouvan עם רוטב יוגורט שום קלוי

צלעות כבש מצופות Vadouvan עם רוטב יוגורט שום קלוי
גשו לסופר וקנו יוגורט שמן, רוזמרין, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו צלעות כבש מצופות שום ועשב, צלעות כבש עם רוטב יוגורט, ו צלעות כבש משובצות פיסטוק עם רוטב דובדבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
בשקית גדולה zip-top, לשלב כבש, vadouvan, מלח, ויוגורט.
מרכיבים שתצטרך
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2
מערבבים עד משולב היטב, ואז להשרות 2 עד 24 שעות (יותר טוב).
3
התאם מתלה broiler לשלושה סנטימטרים ממקור חום. שקופית מחבת ברזל יצוק גדול בt broiler וחום במשך 15 דקות. בעוד מחבת הוא חימום, לשלב שמן זית, שום, רוזמרין בסיר קטן וחום על החום הנמוך ביותר האפשרי. מבשלים עד שום חום ומריח קלוי, כעשר דקות, ואז להסיר מן החום. תשליך את רוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
בקערה גדולה, להקציף יחד יוגורט, ביצה לבן, ו קורנפלור עד משולב היטב. לאט לאט לשפוך שמן זית, לטאטא כל הזמן, עד משולב באופן מלא. לאחר מכן להעביר יוגורט לסיר ומבשלים על החום הנמוך ביותר האפשרי רק עד חם מעט מעובה, כחמש דקות. מערבבים במיץ לימון ומלח לפי הטעם ומניחים בצד. הרוטב ימשיך להתעבות, במיוחד כשהוא מתקרר. להתחמם בזמן הכנת צלעות כבש.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מחבת היא חמה מספיק כאשר טיפת מים מיד מתאדה מפני השטח.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים צלעות כבש, משאירים הרבה מקום ביניהם, ומטגנים עד להשחמה, שלוש עד ארבע דקות. להתהפך ולצלות עד שהצד השני משחימים היטב, עוד שלוש עד ארבע דקות. כבש צריך לרשום 57° על מדחום לקריאה מיידית עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
7
הסר צלעות ולהניח בצד לנוח במשך חמש דקות, ולאחר מכן לשרת מיד עם רוטב יוגורט, שמיר, ומפזרים נוספים של vadouvan.
מרכיבים שתצטרך
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו