צלעות כבש מצופות Vadouvan עם רוטב יוגורט שום קלוי
גשו לסופר וקנו יוגורט שמן, רוזמרין, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו צלעות כבש מצופות שום ועשב, צלעות כבש עם רוטב יוגורט, ו צלעות כבש משובצות פיסטוק עם רוטב דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
בשקית גדולה zip-top, לשלב כבש, vadouvan, מלח, ויוגורט.
מערבבים עד משולב היטב, ואז להשרות 2 עד 24 שעות (יותר טוב).
התאם מתלה broiler לשלושה סנטימטרים ממקור חום. שקופית מחבת ברזל יצוק גדול בt broiler וחום במשך 15 דקות. בעוד מחבת הוא חימום, לשלב שמן זית, שום, רוזמרין בסיר קטן וחום על החום הנמוך ביותר האפשרי. מבשלים עד שום חום ומריח קלוי, כעשר דקות, ואז להסיר מן החום. תשליך את רוזמרין.
בקערה גדולה, להקציף יחד יוגורט, ביצה לבן, ו קורנפלור עד משולב היטב. לאט לאט לשפוך שמן זית, לטאטא כל הזמן, עד משולב באופן מלא. לאחר מכן להעביר יוגורט לסיר ומבשלים על החום הנמוך ביותר האפשרי רק עד חם מעט מעובה, כחמש דקות. מערבבים במיץ לימון ומלח לפי הטעם ומניחים בצד. הרוטב ימשיך להתעבות, במיוחד כשהוא מתקרר. להתחמם בזמן הכנת צלעות כבש.
מחבת היא חמה מספיק כאשר טיפת מים מיד מתאדה מפני השטח.
מוסיפים צלעות כבש, משאירים הרבה מקום ביניהם, ומטגנים עד להשחמה, שלוש עד ארבע דקות. להתהפך ולצלות עד שהצד השני משחימים היטב, עוד שלוש עד ארבע דקות. כבש צריך לרשום 57° על מדחום לקריאה מיידית עבור בינוני נדיר.
הסר צלעות ולהניח בצד לנוח במשך חמש דקות, ולאחר מכן לשרת מיד עם רוטב יוגורט, שמיר, ומפזרים נוספים של vadouvan.