צלעות כבש עם לימון משומר (בסגנון מרוקאי)
צלעות כבש עם לימון משומר (בסגנון מרוקאי) הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 68 קלוריות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. . זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לכם כוסברה, פלפל טחון, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו רוטב סלט לימון משומר בסגנון מרוקאי, צלעות כבש בסגנון מרוקאי, ו עוף לימון מרוקאי עם לימונים משומרים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים כוסברה, פטרוזיליה, ונענע יחד בסיר קטן.
הסר מחצית תערובת עשב, ולהניח בצד. מערבבים את השום, לימון, זיתים, שמן זית ופלפל שחור לתוך עשבי תיבול הנותרים.
מורחים 2 כפות של תערובת זו על המדף כבש. לעטוף את העצמות החשופות בנייר אלומיניום כדי למנוע מהם שריפה. מערבבים את הזיתים ופלפל הפעמונים לתוך התערובת השמורה וחמים על אש נמוכה.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני.
מבשלים את מתלה הטלה על הגריל שחומם מראש עד מבושל במידה הרצויה של doneness, כ 4 דקות לכל צד עבור בינוני נדיר. למרוח מדי פעם עם התענגות מחוממת. לאחר מבושל, להסיר מן הגריל, ולאפשר לנוח במשך 5 דקות לפני חיתוך לתוך צלעות בודדות.
כדי לשרת, לארגן צלעות כבש על מגש, כפית חלק מהתענוג התחמם עליהם, ומפזרים עם עשבי תיבול קצוצים שמורים.