צלעות כבש עם עגבניות וזיתים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות כבש עם עגבניות וזיתים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 425 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לכם שאלוט, זיתים קלמאטן, עגבניות שזיפים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: צלעות כבש, קלבריזי, עם עגבניות, פלפלים וזיתים, צלעות טלה ותפוחי אדמה עם זיתים, עגבניות וגבינת פטה, ו סטייקים כבש עם עגבניות וזיתים.
הוראות
תנור חום ל 400 F. העונה כבש עם פפריקה, 3/4 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל.
מחממים את השמן על חום בינוני-גבוה במחבת חסינה. מבשלים את הטלה במחבת עד השחמה, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מעבירים את המחבת לתנור ומבשלים את הטלה אל העדינות הרצויה, 8 עד 10 דקות עבור בינוני נדיר.
להעביר את הטלה לצלחות בודדות.
מוסיפים את העגבניות, הזיתים והפטרוזיליה למחבת החמה וזורקים כדי לשלב את השאלוט.
מגישים עם כבש באגט,אם תרצה. טיפ: פפריקה מגיעה בכמה סוגים, כולל מתוק, חם ומעושן. כל סוג יעבוד במתכון זה, אבל אם תבחר חם, להשתמש רק 1/2 כפית.