צלעות כבש עם עשבי תיבול
צלעות כבש עם עשבי תיבול קצוצים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 663 קלוריות, 77 גר' של חלבון, ו 37 גרם של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. אם יש לכם חומץ יין, עלי רוזמרין, צלעות כבש צרפתיות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו צלעות כבש שטופות בעשבי תיבול יווניים, צלעות כבש בגריל Lemongrass עם עשבי תיבול, ו צלעות כבש עם עשבי תיבול טריים ותאנים קלויות (מתכונים דומים).
הוראות
בתבנית אפייה זכוכית גדולה, לטאטא את שמן זית, חומץ, שום ו 2 כפות של רוזמרין.
מוסיפים את הצלעות למרינדה ופונים למעיל.
בינתיים, בסיר קטן, לחמם 1/2 אינץ ' של שמן צמחי עד מנצנץ.
מוסיפים את שארית 1/4 כוס עלי הרוזמרין לשמן החם ומטגנים במשך 15 שניות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את רוזמרין מגבות נייר לניקוז. מטגנים את עלי המרווה עד שהבועות בשכבה התחתונה של השמן, כ -45 שניות; מעבירים למגבות הנייר.
מוסיפים את עלי הפטרוזיליה לשמן החם ומכסים את המחבת מיד כדי להימנע מהתזה; מטגנים במשך 15 שניות, ואז מוסיפים לעשבי תיבול אחרים. מתבלים את העשבים במלח.
מחממים מחבת גריל. לגרד את המרינדה מעל צלעות כבש ומתבל את הצלעות עם מלח ופלפל. עבודה בקבוצות, גריל הצלעות על חום גבוה בינוני, מפנה פעם אחת, רק עד ורוד במרכז, על 6 דקות בסך הכל.
מעבירים את צלעות הכבש לצלחות, מפזרים את עשבי התיבול המרופדים ומגישים.