קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות58
מגזין

צלעות כבש עם עשבי תיבול

צלעות כבש עם עשבי תיבול
צלעות כבש עם עשבי תיבול קצוצים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 663 קלוריות, 77 גר' של חלבון, ו 37 גרם של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. אם יש לכם חומץ יין, עלי רוזמרין, צלעות כבש צרפתיות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו צלעות כבש שטופות בעשבי תיבול יווניים, צלעות כבש בגריל Lemongrass עם עשבי תיבול, ו צלעות כבש עם עשבי תיבול טריים ותאנים קלויות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בתבנית אפייה זכוכית גדולה, לטאטא את שמן זית, חומץ, שום ו 2 כפות של רוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הצלעות למרינדה ופונים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
3
בואו לעמוד במשך 30 דקות.
4
בינתיים, בסיר קטן, לחמם 1/2 אינץ ' של שמן צמחי עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את שארית 1/4 כוס עלי הרוזמרין לשמן החם ומטגנים במשך 15 שניות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את רוזמרין מגבות נייר לניקוז. מטגנים את עלי המרווה עד שהבועות בשכבה התחתונה של השמן, כ -45 שניות; מעבירים למגבות הנייר.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את עלי הפטרוזיליה לשמן החם ומכסים את המחבת מיד כדי להימנע מהתזה; מטגנים במשך 15 שניות, ואז מוסיפים לעשבי תיבול אחרים. מתבלים את העשבים במלח.
מרכיבים שתצטרך
7
מחממים מחבת גריל. לגרד את המרינדה מעל צלעות כבש ומתבל את הצלעות עם מלח ופלפל. עבודה בקבוצות, גריל הצלעות על חום גבוה בינוני, מפנה פעם אחת, רק עד ורוד במרכז, על 6 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
8
מעבירים את צלעות הכבש לצלחות, מפזרים את עשבי התיבול המרופדים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך