צלעות כבש עם פטריות
צלעות כבש עם פטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 596 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לכם יין, שמן זית, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # SundaySupper כקינוח. נסו צלעות כבש עם רוטב מנטה ופטריות, צלעות כבש עם רוטב קארי או מתלה כבש, ו קציצות כבש רפורמה (צלעות כבש בפירורי לחם עם בשר חזיר) (מתכונים דומים).
הוראות
חום 2 כף. שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים פטריות ומבשלים 5 דקות.
צלעות כבש עם כפית אחת. מלח ופלפל.
חום נותר 1 כף. שמן במחבת.
מוסיפים צלעות כבש, בקבוצות במידת הצורך, ומבשלים מעל חום בינוני גבוה, הופך פעם אחת, עד בינוני נדיר, 6 עד 8 דקות.
העברה לצלחת; מכסים בנייר כסף כדי להתחמם.
הסר את כל אבל 1 כף. שומן ממחבת.
מוסיפים שאלוט ומבשלים 2 דקות.
יוצקים יין, מגרדים את תחתית המחבת. מביאים לרתיחה, חום נמוך יותר ולהפחית את הנוזל במשך 5 דקות.
להוסיף מרק; לבשל במשך 10 דקות.
בסיר בינוני, להביא מרק עוף ו 1 כפית. מלח לרתיחה. בהדרגה לשפוך פולנטה, לטאטא. להפחית חום לבשל, ערבוב, במשך 5 דקות. מערבבים בחמאה. לכסות ולהניח בצד.
מוסיפים צלעות ופטריות לרוטב יין אדום וחמים דרך.