קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

צלעות כבש עם רוטב ברביקיו תוצרת בית

צלעות כבש עם רוטב ברביקיו תוצרת בית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות כבש Herbed עם רוטב ברביקיו תוצרת בית. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 439 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו את הרבס דה פרובנס, חומץ בלסמי, בצל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב חומץ תפוחים תפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שזיפים ללא ביצים, איך להכין עוגת שזיפים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכונים דומים: צלעות כבש & Orzo עם משמש Chutney & רוטב יוגורט Herbed + בגידה, רוטב ברביקיו טבעוני תוצרת בית, ו צלעות כבש.

הוראות

1
מניחים את רוטב העגבניות, סוכר, חומץ, רסק עגבניות, חומץ בלסמי, רוטב ווסטרשייר, מלח, מקל קינמון, שום ובצל בסיר בינוני. להביא את התערובת לרתיחה ולבשל, ערבוב מדי פעם, עד עבה, על 1 שעה. מגניב במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
חומץ בלסמיחומץ בלסמי
מקל קינמוןמקל קינמון
רסק עגבניותרסק עגבניות
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
חומץחומץ
שוםשום
בצלבצל
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר את הבצל, שום וקינמון מקל ולהשליך. להכניס למקרר עד מוכן לשימוש (עד שבוע 1).
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמוןמקל קינמון
שוםשום
בצלבצל
1
מניחים מחבת גריל על חום בינוני גבוה או מחממים מראש גז או גריל פחם. לרסס את הגריל עם שמן צמחי ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס שמן צמחיתרסיס שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
גרילגריל
2
מפזרים את הצלעות משני הצדדים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
3
טפטוף עם השמן ומפזרים את הרבס דה פרובנס משני הצדדים. גריל במשך 2 עד 3 דקות בכל צד עד בינוני-נדיר. מגניב במשך 5 דקות ומגישים עם רוטב ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
רוטב ברביקיורוטב ברביקיו
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל

מרכיבים

1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם12 כפיות אבקת שוםשוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)1חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשום, מקולף ומרוסקשום, מקולף ומרוסק1מקל קינמון או קמצוץ קינמון טחוןמקל קינמון או קמצוץ קינמון טחון23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'herbes de Provenceherbes de Provence12 כפיות אבקת שוםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.צלעות כבש בייבי (8 או 9 צלעות)צלעות כבש בייבי (8 או 9 צלעות)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 ארוז כוס סוכר חום בהיר1/2 ארוז כוס סוכר חום בהיר23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1קטןבצל, קלופים ורבעים, שורש סוף נשאר שלםבצל, קלופים ורבעים, שורש סוף נשאר שלם33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה425דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.רוטב עגבניות או רסק עגבניותרוטב עגבניות או רסק עגבניות12 כפיות אבקת שוםרוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר