צלעות כבש עם רוטב גבינה כחולה
צלעות כבש עם רוטב גבינה כחולה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 428 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם גבינה, צלעות כבש, חלמון ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חלמון הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כקינוח. מתכונים דומים: צלעות חזיר ברוטב גבינה כחולה, צלעות כבש עם רוטב קארי או מתלה כבש, ו צלעות עגל בגבינה כחולה.
הוראות
לקצץ שומן מן הצלעות. מבשלים צלעות כבש בשמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה 8 עד 10 דקות בכל צד או עד השחמה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 20 דקות או במידה הרצויה של doneness, פונה פעם אחת.
תעביר את הצלעות למגש, ותתחמם.
שלב שמנת מתוקה חלמון ביצה; להוסיף ברנדי במחבת, ערבוב טוב. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד מעובה. מערבבים ענבים וגבינה. רוטב כפית באופן שווה על צלעות, ומגישים מיד.