צלעות כבש עם שזיפים מיובשים
צלעות כבש עם שזיפים מיובשים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 935 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 64 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם קורנפלור, מיץ תפוזים, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: קרוק פוט צלעות כבש מרוקאיות ושזיפים מיובשים, כבש מתפרק עם שזיפים מיובשים, ו טג'ין טלה עם שזיפים מיובשים.
הוראות
במחבת בינונית, צלעות חומות בשמן משני הצדדים; מפזרים מלח ופלפל.
ניקוז; לחזור צלעות למחבת. להפריש 1 כף מיץ תפוזים; לשפוך מיץ שנותר למחבת.
מוסיפים סירופ, זנגביל ואולספייס; מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 15 דקות, הופכים צלעות פעם אחת.
מוסיפים שזיפים מיובשים. כיסוי ומבשלים עד צלעות מכרז.
הסר את הצלעות למגש הגשה ולשמור חם.
מערבבים עמילן תירס ומיץ תפוזים שמור; מוסיפים למחבת. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני; לבשל ומערבבים במשך 2 דקות. כף מעל כבש.