צלעות ללא תחתית בסיאטל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלעות חסר תחתית בסיאטל. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 1206 קלוריות, 77 גר' של חלבון, ו 96 גרם של שומן למנה. אם יש לך צלעות חזיר סעיף, אוכמניות, ענפי מנטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במטבעה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מנטה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כלבי סיאטל, סיאטל אחת ושתיים מלית, ו כלבי סיאטל (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף צלעות ולייבש טפיחה. לקצץ ולהשליך עודף שומן.
הכן ברביקיו לחום עקיף (ראה להלן). כאשר הגריל הוא בינוני חם (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמת הגריל רק 3 עד 4 שניות), להניח צלעות על זה ולהפוך לפי הצורך עד השחמה היטב, 40 עד 50 דקות.
Baste 1 צד של צלעות עם חצי הרוטב. הפעל צד רוטב צלעות למטה ומבשלים עד רוטב חום ויוצר זיגוג עבה, דביק, על 10 דקות. צולה העליון של צלעות עם רוטב שנותר, להתהפך, ומבשלים עד רוטב חום ויוצר זיגוג עבה, דביק, על 10 דקות יותר.
מעבירים צלעות למגש ומקשטים באוכמניות ונענע.
חותכים בין העצמות לחלקים נפרדים.
אם משתמשים בלוחות פחם, תל ולהצית 60 בריחים על הבעירה של ברביקיו עם מכסה. כאשר briquets חם, לאחר 15 עד 20 דקות, לדחוף כמויות שוות לצדדים מנוגדים של הברז.
הוסף עוד 5 סעודות לכל תל של גחלים עכשיו וכל 30 דקות בזמן הבישול. מניחים מחבת טפטוף על הבעירה בין הגחלים. הגדר את הגריל במקום.
אם באמצעות ברביקיו גז, להפוך את כל המבערים גבוה, לסגור את המכסה, וחום במשך 10 דקות. ואז להתאים את המבערים לבישול עקיף (חום בצדדים מנוגדים של גריל, לא במרכז למטה תחת מזון), ולשמור על גבוה, אלא אם המתכון מציין אחרת.