תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות קצרות מטוגנות עם פטריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 42 גרם חלבון 99 גרם של שומן, וסך הכל 1211 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-20 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, שאלוט, צלעות קצרות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # SundaySupper כקינוח. נסו Tamarind-צלעות קצרות מטוגנות עם פירה Sunchoke כמהין, פירה גרגיר הנחלים, פטריות Chanterelle מזוגגות, צלע צלויה לא כל כך קצרה עם תבשיל ביתי מפנייה חדשה בדרום, ו צלעות צלויות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 300 מעלות F. להביא את הצלעות הקצרות לטמפרטורת החדר. בינתיים, דופק את שאלוט, שום 10 שיני שום ואת רסק עגבניות במעבד מזון לעשות משחה. מבשלים את pancetta בסיר גדול אטום מעל חום בינוני גבוה עד פריך, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמות
רסק עגבניות
צלעות בקר קצרות
פנצ ' טה
שאלות
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
תנור
סיר
2
להעביר את pancetta וכל אבל 2 כפות טפטוף לקערה.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טה
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מוסיפים את תערובת שאלוט לסיר ומבשלים, ערבוב, עד חום, על 6 דקות. להפחית את החום בינוני ולהוסיף 1/2 כוס קוניאק, גירוד את חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
קוניאק
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
מפזרים את הקמח ומבשלים, ערבוב, על 5 יותר דקות. מערבבים בהדרגה את היין עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
יין
5
מוסיפים את פורצ ' יני, טימין, עלי דפנה ו 11/2 כפיות מלח.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
טימין
מלח
6
מתבלים את הצלעות הקצרות במלח ופלפל, מניחים בסיר ומוסיפים מים לכיסוי. חתוך פיסת נייר קלף כך שהיא נשענת על פני השטח של הבשר. מכסים את הסיר במכסה ומעבירים לתנור. לבשל עד הבשר הוא מזלג מכרז, על 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
צלעות בקר קצרות
מים
בשר
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תנור
סיר
7
הסר את הבשר מן הרוטב ולהעביר לצלחת. מניחים את הרוטב בצד, כ -10 דקות, ואז לרפרף את השומן. (אם הרוטב סמיך, להוסיף התזה של מים.) להשליך את עלי המפרץ, מתבלים את הרוטב עם מלח ופלפל ומוסיפים את שאר 2 כפות קוניאק. להחזיר את הצלעות הקצרות לרוטב ולשמור על חום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עלי דפנה
צלעות בקר קצרות
קוניאק
רוטב
מים
בשר
8
קוצצים את השום 1 הנותרים, ולאחר מכן מחית עם 1/2 מלח כפית באמצעות הצד השטוח של סכין; מוסיפים את הפטרוזיליה וקוצצים.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
שום
ציפורן
מלח
ציוד שתשתמש בו
סכין
9
מחממים את הפנצ ' טה ואת הטפטופים השמורים במחבת מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
מוסיפים את פטריות הצדפה וקרמני ומבשלים עד חום, כ -10 דקות. לזרוק בתערובת הפטרוזיליה. להתיר את הצלעות הקצרות, לחלק בין צלחות העליון עם רוטב ופטריות.
מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות המרלו של המנהל. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.