קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות36
מגזין

צלעות מטוגנות עם תפוחי אדמה ותפוחים " סגנון ריזוטו

צלעות מטוגנות עם תפוחי אדמה ותפוחים
המתכון מטוגן צלעות קצרות עם תפוחי אדמה ותפוחים " סגנון ריזוטו מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט גדול ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1344 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 102 גרם שומן. אם יש לכם שום, מלח ים, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו צלעות צלויות בסגנון ברביקיו, צ'ילה וכתום צלע צלוי Flanken בסגנון בשר בקר קצר, ו צלעות קצרות בלסמיות עם מחית תפוחי אדמה חזרת (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטף את הצלעות הקצרות יבש ומניח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מפזרים 1/2 מלח כפית. מכסים ומקררים 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
מקם מתלה באמצע התנור מחממים עד 163°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
בעציץ כבד, גדול עמיד מעל חום גבוה בינוני, חום 1/4 כוס שמן זית עד עישון. עבודה ב 2 קבוצות (לנגב את המחבת נקי ולהוסיף שמן 1/4 כוס הנותרים בין קבוצות), לצרוב את הצלעות, מסתובב עם מלקחיים, עד חום זהוב מכל הצדדים, על 8 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מעבירים את הצלעות לקערה גדולה. אל תנקה את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
מוסיפים את הבצל, שום, גזר, סלרי ותפוחים לסיר. מעל חום גבוה בינוני, לטגן עד הירקות והתפוחים מתחילים לרכך, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
לשימור,לשימור,
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה, מגרדים את כל חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מוסיפים את העגבניות הטהורות ואת ציר העוף ואז מחזירים את הצלעות, יחד עם כל המיצים המצטברים, לסיר. ודא הצלעות מכוסים לחלוטין עם נוזל; להוסיף מים או מלאי נוסף במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
מפזרים את הנותרים 1/2 כפית מלח ופלפל ומערבבים את עלי המפרץ. מכסים את הסיר, מעבירים אותו לתנור, וצולים את הצלעות במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
10
לחשוף את הצלעות ולהמשיך צמות עד הבשר הוא רך ומתחיל ליפול את העצם, על 45 דקות. בעדינות להסיר את הצלעות מן הסיר ולהעביר לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
11
כאשר הצלעות קרירות מספיק כדי להתמודד, לקצץ כל שומן עודף, ואם תרצה, להסיר בשר מן העצמות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
12
יוצקים צלימת נוזל דרך מסננת בסדר רשת לתוך סיר גדול ונקי, לחיצה על כל מוצקים. השליכו את המוצקים ורפרפו כל שומן מהנוזל הקלוי.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
13
מניחים את הנוזל הצלוי על חום גבוה, מכסים, ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים, חשוף, עד מופחת מעט, על 20 דקות. להחזיר את הצלעות, יחד עם כל מיצים שנצברו, לסיר ומבשלים עד מחומם דרך, כ 5 דקות. לעשות קדימה: הצלעות קצרות ניתן להכין מראש ומקרר, בנוזל צלימת, עד 2 ימים. מחממים את הצלעות הקצרות בנוזל הקלייה שלהם בסיר גדול וכבד על חום גבוה למדי.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
1
קו גיליון אפייה עם 2 שכבות של מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2
בסיר בינוני מעל חום גבוה, להביא מים מלוחים לרתיחה (להשתמש על 1 כף מלח עבור כל 4 ליטרים מים).
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את תפוחי האדמה ואת התפוחים ומרתיחים, חשופים, עד רק מתחיל להיות רך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
לשימור,לשימור,
4
מסננים את תפוחי האדמה ואת התפוחים ומעבירים את נייר מגבת מצופה גיליון אפייה להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
בסיר קטן וכבד על אש בינונית, מחממים 1 כף חמאה עד מומסת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מוסיפים את הבצל ואת השום ואת הקצף עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
7
מוסיפים את היין ומבשלים עד התאדה, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מוסיפים את תפוחי האדמה, התפוחים ומניות העוף ומבשלים, תוך ערבוב מתמיד, עד שהנוזל נספג והתערובת מוקרמת ומעובה מעט, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
לשימור,לשימור,
9
הסר את הסיר מן החום ומערבבים את הגבינה, את כף הנותרים של חמאה, ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
10
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1
מחלקים את התפוחים ותפוחי האדמה בין 6 צלחות. מסדרים 1 צלעות קצרות על כל צלחת ואז לטפטף עם צלימת נוזלים ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
לשימור,לשימור,

מרכיבים

4עלי דפנה יבשים שלמיםעלי דפנה יבשים שלמים0(יכול להיות או להרחיק)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה2קילוגרםעצם בבשר צלעות קצרותעצם בבשר צלעות קצרות31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגזר, קלופים וחותכים לקוביות גדולותגזר, קלופים וחותכים לקוביות גדולות31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגבעולי סלרי, לחתוך לקוביות גדולותגבעולי סלרי, לחתוך לקוביות גדולות4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין אדום יבשיין אדום יבש1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן פריך ויבשיין לבן פריך ויבש4ציפורןשום, טחוןשום, טחון21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרתפוחי סבתא סמית', קלופים, cored, וחותכים לקוביות גדולותתפוחי סבתא סמית', קלופים, cored, וחותכים לקוביות גדולות2largesתפוחי סבתא סמית', קלופים, cored, וחותכים לקוביות קטנותתפוחי סבתא סמית', קלופים, cored, וחותכים לקוביות קטנות1מיץ לימוןמיץ לימון1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקציר עוף או מרק עוף דל נתרןציר עוף או מרק עוף דל נתרן2בצל צהוב בינוני, קצוץציר עוף או מרק עוף דל נתרןציר עוף או מרק עוף דל נתרן1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1( חצילים)בצל, לחתוך לקוביות קטנותבצל, לחתוך לקוביות קטנות31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל, לחתוך לקוביות גדולותבצל, לחתוך לקוביות גדולות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאונקיות גבינת פרמזן, מגורד דק (אודותאונקיות גבינת פרמזן, מגורד דק (אודות1(יכול להיות או להרחיק)מלח ים משובחמלח ים משובח11 קילו קישואים,מלח ים משובחמלח ים משובח227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פירה עגבניות מתוחפירה עגבניות מתוח2(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1ראששום, קלופים וציפורן שמאל שלםשום, קלופים וציפורן שמאל שלם2largesתפוחי אדמה זהב יוקון, קלופים וחתוכים לקוביות קטנותתפוחי אדמה זהב יוקון, קלופים וחתוכים לקוביות קטנות

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצלעות קצרות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מרלו אוסף R ריימונד עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Raymond Collection Merlot
Raymond Collection Merlot
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיף חלקים יחד עם רמזים של אדמה ותבלינים בגימור וניל קלוי. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. הצמד עם כל דבר מ סלמון בגריל, בשר חזיר tenderloin, עוף ברביקיו וצלעות לקארי אדום תאילנדי או טג ' ין מרוקאי.