צלעות מעושנות ברוטב סטייק יין אדום
צלעות מעושנות עם רוטב סטייק יין אדום הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1193 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 95 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. זה מושלם עבור יום ולנטין. לך לחנות ותביא שמן קנולה, צלעות צלויות, רוטב ווסטרשייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו צלוי צלעות ברוטב יין אדום, צלעות עם יין אדום-רוטב חמאת טימין, ו צלעות מעושנות עם רוטב שום חמאה חום (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: שבבי עץ היקורי, ספוג במים קרים במשך 2 שעות
עבור צלעות ראש: לשפשף את הצלעות ראש עם לשפשף התבלינים, לשים בקירור על מתלה להגדיר מעל תבנית אפייה (חשופה) ולתת לרבד במשך לפחות 4 שעות עד 8 שעות.
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום בינוני.
מוסיפים את השום ואת שאלוט ומבשלים עד רך, על 2 דקות.
מוסיפים את העגבניות, מגבירים את החום גבוה ומבשלים עד מתרכך, כ 5 דקות.
מוסיפים את היין, קטשופ, 1/2 כוס מים, צימוקים, מולסה, סוכר חום, חזרת, חרדל דיז ' ון, ווסטרשייר, קאיין, allspice ומלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים במשך 10 דקות יותר.
מוסיפים מעט חומץ יין אדום וטועמים מלח ופלפל.
מעבירים לבלנדר ומערבבים עד לקבלת חלקה.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.
הכן את הגריל שלך באמצעות גריל בסגנון קמהדע, גריל קומקום, מעשן כדור או שיטת גריל גז לעישון.
הסר את צלע הממשלה מהמקרר 30 דקות לפני הבישול ולתת לשבת בטמפרטורת החדר.
מפזרים היטב עם מלח ולשים את הצלעות ראש, צד שומן למעלה, על הסורג גריל. שמירה על טמפרטורה של כ 250 מעלות F (אם באמצעות גריל קומקום או מעשן כדור, לחדש את האש עם גחלים unlit, לפי הצורך, כדי לשמור על טמפרטורה; לראות הוראות היצרן), לבשל עד מדחום קריאה מיידית מוכנס במרכז קורא 130 מעלות F, בין 3 1/2 ל 4 שעות. במהלך השעה האחרונה של הבישול (בסביבות 110 מעלות F), להתחיל צחצוח עם חלק מרוטב סטייק היין האדום ולהפסיק להוסיף צ ' יפס למעשן.
הסר את צלע הממשלה מן הגריל, מברשת עם יותר של רוטב סטייק יין אדום ולתת לנוח, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, במשך 20 דקות לפני חיתוך.
מערבבים את כל החומרים בקערה קטנה.