צלעות מתוקות וחמוצות
מתוק ' נ ' צלעות חמוץ נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 29 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל 367 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו מלח, צלעות ירך חזיר, קורנפלור, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בקורנפלור אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פודינג קורנפלור שוקולד כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 35 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 49%. ציון זה מוצק. נסו צלעות מתוקות וחמוצות, צלעות חזיר מתוקות וחמוצות, ו צלעות חזיר מתוקות וחמוצות עבור מתכונים דומים.
הוראות
בסיר קטן על אש בינונית, שלבו את הסוכר, עמילן התירס, החמאה והמלח. בקערה קטנה שלבו את מיץ האננס, החומץ, רוטב הסויה, ווסטרשייר והעשן הנוזלי אם תרצו. מוסיפים בהדרגה לתערובת הסוכר. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
יוצקים סודה לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת.
מוסיפים 1/2 כוס מהרוטב; מוסיפים את הצלעות. חותם תיק ולהפוך מעיל. מקררים למשך הלילה. מכסים ומקררים את הרוטב שנותר.
מחק את המרינדה. צלעות גריל, מכוסות, על אש חמה למשך 10-15 דקות לכל צד או עד שהמיצים יתבהרו או שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל -160.
מחממים רוטב שמור ומגישים מעל צלעות.