קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות76
מגזין

צלעות סיאול-פול עם אורז

צלעות סיאול-פול עם אורז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות סיאול-פול עם אורז. מנה אחת מכילה 1895 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 111 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מלח כשר, חומץ אורז מתובל, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו עוף אולימפי בסיאול, Q ' S Seoul Bulgogi and Kimchi, ו עוף בסיאול-פול עם מלפפונים שנטבעו (מתכונים דומים).

הוראות

1
הגדר תנור הולנדי גדול מעל חום גבוה. מעיל המחבת עם קצת שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולהשמן קנולה
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
מחבתמחבת
2
מפזרים את חתיכות הצלעות הקצרות בכל רחבי עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
3
הוסף אותם לסיר וחום היטב משני הצדדים, 4 עד 5 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
מוסיף את השום וג ' ינג ' ר למחבת ולטגן עד ריחני. לאחר מכן מוסיפים את רסק השעועית האדומה, מירין, חומץ, סוכר וסאמבל.
מרכיבים שתצטרך
משחת שעועית אדומהמשחת שעועית אדומה
חומץחומץ
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
מיריןמירין
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מערבבים היטב כדי לצפות את הצלעות, ולאחר מכן להוסיף את ציר עוף 2 כוסות מים. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום ומבשלים, מכוסה חלקית, עד הצלעות רכות, 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
מיםמים
צלעותצלעות
6
כאשר הצלעות רכות, להעביר אותם מן צלימת הנוזל למגש.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
7
מוסיפים את האורז לסיר של צמה נוזלית ומערבבים היטב. להחזיר לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום לרתיחה. מסדרים את חתיכות הצלעות הקצרות בחזרה על גבי האורז בשכבה זוגית, ולאחר מכן לכסות את הסיר ומבשלים במשך 20 דקות. לאחר 20 דקות הנוזל יתאדה והאורז צריך להתנפח.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
8
הסר את המכסה ומבשל על אש בינונית במשך 5 הדקות האחרונות כדי פריך את התחתונה.
9
מגישים סגנון משפחתי ישירות מן הסיר (כמו פאייה או bibimbop) העליון עם קמחי תוצרת בית של גיא ומקשטים עם בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
קמחיקמחי
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
10
התחל על ידי חיתוך לרוחב הכרוב לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
11
מניחים במסננת גדולה לזרוק יחד עם 2 כפות מלח. לסחוט את הכרוב עם הידיים או מלקחיים כדי להכריח את המלח לתוך הכרוב וזה יתחיל למשוך את המים מיד (זה מה שנותן את הכרוב כבוש קראנץ הייחודי שלה כאשר סיים). השאירו לשבת במסננת במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
מלקחייםמלקחיים
12
בקערת ערבוב גדולה, לשלב את חומץ האורז, סמבל, סוכר, שמן שומשום קלוי, שום, זנגביל ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חומץ אורזחומץ אורז
שמן שומשוםשמן שומשום
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
13
להקציף יחד היטב.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
14
מוסיפים את הגזרים, דייקון וצדפות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
גזרגזר
צנון דייקוןצנון דייקון
15
לשטוף את הכרוב מתחת למים זורמים קרים בחוזקה לסחוט עודף נוזלים.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
מיםמים
16
מוסיפים את הכרוב לקערה עם שאר החומרים ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
17
אתה יכול לבחור לשרת את זה מיד או אם אתה מעדיף, אתה יכול לארוז אותו לתוך צנצנת 1 ליטר, חותם, לעטוף פלסטיק ולהשאיר לשבת במקרר במשך 24 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף

מרכיבים

1קילוגרםצלעות קצרות (לחתוך על פני העצם ברצועות), כל חתיכה 3/4 אינץ ' עבה (6 חתיכות בסך הכל)צלעות קצרות (לחתוך על פני העצם ברצועות), כל חתיכה 3/4 אינץ ' עבה (6 חתיכות בסך הכל)4שרימפס וורידיםשמן קנולהשמן קנולה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגזר ג'וליאןגזר ג'וליאן2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרחוליה דייקוןחוליה דייקון1חתיכות טופי הית' ברג'ינג'ר טרי מקולף מגורדג'ינג'ר טרי מקולף מגורד1אינץזנגביל טרי, טחוןזנגביל טרי, טחון1שמיר טרי, מרוטשום, טחוןשום, טחון3ציפורןשום, טחוןשום, טחון4שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר4שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרציר עוף דל נתרןציר עוף דל נתרן1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות1קילוגרםראש כרוב נאפה (אודותראש כרוב נאפה (אודות4שרימפס וורידיםפלפל שחור סדוק טריפלפל שחור סדוק טרי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמשחת שעועית אדומה קוריאניתמשחת שעועית אדומה קוריאנית2בצל ירוק, לחתוך על ההטיה לרצועות 1 אינץ ' ארוכיםבצל ירוק, לחתוך על ההטיה לרצועות 1 אינץ ' ארוכים4שרימפס וורידיםבצל ירוק, פרוס על ההטיה, לקישוטבצל ירוק, פרוס על ההטיה, לקישוט591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ אורז מתובלחומץ אורז מתובל22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחומץ אורז מתובלחומץ אורז מתובל11 כף אורגנו מיובששמן שומשום קלוישמן שומשום קלוי11 כף אורגנו מיובשרצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסרצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון7101 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז לבן גרגיר ארוךאורז לבן גרגיר ארוך22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גססמבל (רוטב שום צ'ילי)סמבל (רוטב שום צ'ילי)2חתיכות טופי הית' ברסמבל (רוטב שום צ'ילי)סמבל (רוטב שום צ'ילי)