צלעות סקווש וחזיר
. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. אם יש לכם קיצור, חמאה, מרק עוף וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. וזה טוב. נסו צלעות חזיר & סקווש בלוט, צלעות חזיר עם סקווש ומרווה, ו צלעות חזיר עם רוטב עגבניות וסקווש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
לנפות מלח ופלפל לתוך קמח, ולשפשף על שני הצדדים של צלעות חזיר, רועד את כל עודף.
חום מתקצר במחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני. צלעות חומות משני הצדדים, הפחתת החום במידת הצורך, ועבודה בשתי קבוצות בהתאם לגודל של המחבת שלך.
לקלף סקווש, ולפרוס לרוחב לפרוסות עבות 1/8 אינץ'. מסדרים 1/2 את הפרוסות בתחתית תבנית אפייה.
מניחים צלעות חזיר מעל סקווש, העליון עם פרוסות שנותרו.
ממיסים חמאה בסיר קטן על אש בינונית. בקערה, מערבבים הנותרים 2 כפות קמח 1/4 כפית מלח יחד עם זנגביל ו טימין; מוסיפים חמאה, ומערבבים. לבשל במשך 3 דקות, ואז מאוד בהדרגה להקציף מרק עוף, הימנעות כל גושים. המשך לבשל ומערבבים עד מעט מעובה, ולאחר מכן מערבבים בצל.
יוצקים צלעות ודלעות, ומכסים בנייר כסף.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות, או עד סקווש הוא רך חזיר כבר לא ורוד בפנים.