קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות36
מגזין

צלעות צלויות

צלעות צלויות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלע צלויה. מנה אחת מכילה עד 35 גרם חלבון 87 גרם של שומן, וסך הכל 1056 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך תפוחי אדמה קלויים, מקשטים: פטרוזיליה, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-35 דקות. נסו צלע צלויה לא כל כך קצרה עם תבשיל ביתי מפנייה חדשה בדרום, צלעות צלויות, ו צלעות צלויות (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב 1/4 כוס יין, 1/4 מרק כוס, שום, allspice, וג ' ינג ' ר בצלחת רדודה; להוסיף צלעות, פונה מעיל. לכסות וצלעות צונן במשך 4 עד 6 שעות, מפנה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
מרקמרק
צלעותצלעות
ייןיין
2
הסר צלעות מן המרינדה, הזמנת מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
צלעותצלעות
3
מפזרים צלעות עם מלח ופלפל; לדלות בקמח.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
צלעותצלעות
4
צלעות בישול, בקבוצות, בשמן חם בתנור הולנדי מעל חום בינוני-גבוה 15 דקות או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
5
הסר צלעות, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
6
להפחית את החום בינוני; להוסיף גזר, בצל, סלרי, ו saut 7 דקות או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
סלריסלרי
בצלבצל
7
הוסף רסק עגבניות; לבשל, ערבוב כל הזמן, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
8
להחזיר צלעות למחבת. מערבבים במרינדה שמורות ונותר 2 כוסות יין 2 מרק כוסות; להביא תערובת לרתיחה, ומכסה בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
מרקמרק
צלעותצלעות
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
אופים ב 300 במשך 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
הסר צלעות.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
11
שומן רזה מן הרוטב להשליך; רסק במשך 12 עד 15 דקות או עד מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
12
מגישים עם צלעות מעל תפוחי אדמה קלויים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה צלויתפוח אדמה צלוי
צלעותצלעות
13
מקשטים, אם תרצה.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצלעות קצרות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות GEN5 מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
GEN5 מרלו
GEN5 מרלו
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy של 2019