צלעות קלות מטוגנות ביין אדום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלעות קלות מטוגנות ביין אדום. מתכון זה מספק 40 מנות. עם 601 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קמח, חמאה, רסק עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -40 דקות. נסו צלעות צלויות של יין אדום, צלעות צלויות של יין אדום, ו צלעות צלויות של יין אדום (מתכונים דומים).
הוראות
בתוך תבשיל גדול, אמייל יצוק ברזל, להמיס את החמאה.
מוסיפים את הבצל, הסלרי והגזר, מכסים ומבשלים על אש בינונית עד שהתרככו מעט, כ -5 דקות. לחשוף ולבשל עד הירקות משחימים קלות, על 3 דקות יותר. מערבבים את רסק העגבניות.
מוסיפים את הקמח ומבשלים 1 דקה, ערבוב.
מוסיפים את היין ואת מלאי העגל ומביאים לרתיחה.
בינתיים, לחמם את השמן במחבת גדולה עד מנצנץ. מתבלים את הצלעות במלח ופלפל, מוסיפים אותם למחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני, מסתובבים, עד שהם משחימים היטב, כ -15 דקות.
להעביר את הצלעות הקצרות לתבשיל. מכסים חלקית ומבשלים על חום נמוך בינוני עד רך מאוד, על 2 שעות.
להעביר את הצלעות לצלחת ולהסיר את העצמות. מסננים את הרוטב לתוך כוס מדידה חסינת חום לרפרף את השומן. להחזיר את הרוטב לתבשיל לרתיחה עד מופחת 2 כוסות, 10 דקות. להחזיר את הבשר לרוטב ומבשלים על אש נמוכה עד מחומם דרך.
מגישים את הצלעות עם אטריות ביצים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרלו אספסוף. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
מרלו אספסוף
ספורטינג דובדבן שחור, ברי כהה, שוקולד מאלט עם ניואנסים הערות אלון צרפתי של וניל ומוקה. אלגנטי ומעודן על החיך עם שפע של פירות כהים המוביל גימור משיי, רך.