פודינג לחם מלוח עם פטריות וגבינת פרמזן
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פודינג לחם מלוח עם תרד ופטריות, פודינג לחם מתובל עם גבינת עיזים, ו פודינג לחם מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. חמאה 13x9x2 אינץ ' צלחת אפיית זכוכית.
חותכים את הקרום התחתון ואת הקצוות הקצרים את הלחם וזורקים.
חותכים לחם שנותר עם הקרום לקוביות 1 אינץ ' (כ 10 כוסות ארוז באופן רופף).
מניחים קוביות בקערה גדולה מאוד.
מוסיפים שמן, קורנית ושום; לזרוק למעיל.
מורחים קוביות על תבנית אפייה גדולה.
אופים עד הזהב ופריך מעט, ערבוב מדי פעם, כ -20 דקות. החזר קוביות לחם קלויות לאותה קערה גדולה מאוד.
ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים פטריות, בצל, סלרי ופלפל. sauté עד רך ומיצים התאדו, כ -15 דקות.
מוסיפים ירקות מטוגנים ופטרוזיליה לקוביות לחם.
להקציף שמנת כבדה, ביצים, מלח ופלפל טחון בקערה גדולה.
מערבבים פודינג ללחם וירקות.
מפזרים גבינה מעל. לעשות קדימה יכול להיות מוכן 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.
אופים מלית חשופה עד להגדיר העליון הוא זהב, על 1 שעה.
מרכיבים
11 קילו קישואים,נקניקיית חזיר לא מכוסה62 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס(3/4 מקל) חמאה3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסלרי פרוס דק454צ'דר או ג'ק צ'יז ממונטרילחם לבן בסגנון כפרי פריך8largesקרום פאי פירורים (קיבלר)454צ'דר או ג'ק צ'יז ממונטרימגוון פטריות טריות (כגון קרים, כפתור, פורטובלו, ו shiitake stemmed), פרוס דק796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה טרייה קצוצה4(יכול להיות או להרחיק)טימין טרי קצוץ1כף. חומץ ביין אדוםשן שום, טחון2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפלפל ירוק קצוץ דק8286 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת מתוקה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 בצל אדום בינוני חתוך לפרוסות נייר דקות3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל קצוץ דק796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת פרמזן מגוררת היטב2(יכול להיות או להרחיק)2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך