צלעות קצרות Provençale עם קרם Fraîche פירה תפוחי אדמה
צלעות קצרות Provençale עם קרם Fraîche פירה תפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1511 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 129 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לך כל המטרה קמח, תפוחי אדמה קרם fraîche, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב עלה דפנה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תפוחים מקסימות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלעות קצרות Provençale עם קרם Fraîche פירה תפוחי אדמה, פירה תפוחי אדמה אדומים עם קרם Fraîche, ו קרם פרש ופירה צ'ייב פירה (מתכונים דומים).
הוראות
חום 2 כפות שמן בסיר ovenproof גדול כבד מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים צלעות עם מלח ופלפל. עבודה בקבוצות, להוסיף צלעות לסיר וחום היטב, פונה לעתים קרובות, על 8 דקות לכל אצווה. באמצעות מלקחיים, להעביר צלעות לקערה גדולה.
יוצקים את כל אבל 2 כפות טפטוף מן הסיר או להוסיף שמן לפי הצורך למדוד 2 כפות.
מוסיפים בצל, גזר קצוץ וסלרי ומבשלים על אש בינונית-נמוכה עד שהירקות רכים, ערבוב לעתים קרובות, כ -10 דקות.
מוסיפים שום, קמח, ו herbes דה פרובנס; מערבבים 1 דקה.
מוסיפים יין ומרק 2 כוסות; מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, מגרדים חתיכות משחי.
מוסיפים עגבניות עם מיצים ועלי דפנה. להחזיר צלעות וכל מיצים שנצברו סיר. במידת הצורך, להוסיף מספיק מים לסיר בקושי לכסות צלעות. מביאים לרתיחה.
מכסים את הסיר בחוזקה ומעבירים לתנור.
אופים עד צלעות הם מאוד רך, ערבוב מדי פעם, על 2 שעות 15 דקות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. להתקרר מעט, ואז לקרר חשוף עד קר. לכסות ולשמור בקירור. תביא לרתיחה לפני שתמשיך.)
מוסיפים 1/2 מרק כוס הנותרים, גזר תינוק קלופים, וזיתים Niçois לסיר; לחץ על גזר בעדינות לצלול. מכסים, חוזרים לתנור וממשיכים לבשל ב 177° עד שהגזר רך, כ 15 דקות. להשליך עלה דפנה.
מעבירים צלעות קצרות וגזר לצלחת. אוהל עם נייר כסף כדי להתחמם. במידת הצורך, להרתיח רוטב לעבות מעט. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
יוצקים רוטב על צלעות קצרות.
מגישים עם פירה קרם Fraîche
* תערובת עשב מיובש זמין בחנויות מזון מיוחדות בסעיף התבלינים של כמה שווקים. תערובת של טימין מיובש, בזיליקום, מלוח, זרעי שומר ניתן להחליף.
** זיתים שחורים נרפאו במי מלח קטנים; זמין בשווקים איטלקיים, חנויות מזון מיוחדות, וכמה סופרמרקטים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
צלעות בקר בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Beringer האוול הר Bancroft ראנץ ' מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 35 דולר.
![מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot]()
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו חוות בנקרופט 2006 הוא צבע נופך עשיר, וגומיות עם טעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים וקמצוץ של גרידה כתומה. הטאנינים המעודנים שלה ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק