צלעות קצרות Provençale עם קרם Fraîche פירה תפוחי אדמה
צלעות קצרות Provençale עם קרם Fraîche פירה תפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1511 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 129 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לך כל המטרה קמח, תפוחי אדמה קרם fraîche, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב עלה דפנה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תפוחים מקסימות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלעות קצרות Provençale עם קרם Fraîche פירה תפוחי אדמה, פירה תפוחי אדמה אדומים עם קרם Fraîche, ו קרם פרש ופירה צ'ייב פירה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חום 2 כפות שמן בסיר ovenproof גדול כבד מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
3
מפזרים צלעות עם מלח ופלפל. עבודה בקבוצות, להוסיף צלעות לסיר וחום היטב, פונה לעתים קרובות, על 8 דקות לכל אצווה. באמצעות מלקחיים, להעביר צלעות לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
אופים עד צלעות הם מאוד רך, ערבוב מדי פעם, על 2 שעות 15 דקות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. להתקרר מעט, ואז לקרר חשוף עד קר. לכסות ולשמור בקירור. תביא לרתיחה לפני שתמשיך.)
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מוסיפים 1/2 מרק כוס הנותרים, גזר תינוק קלופים, וזיתים Niçois לסיר; לחץ על גזר בעדינות לצלול. מכסים, חוזרים לתנור וממשיכים לבשל ב 177° עד שהגזר רך, כ 15 דקות. להשליך עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
גב שומן חזיר
גב שומן חזיר
בלילת לחם תירס
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
גב שומן חזיר
12
מעבירים צלעות קצרות וגזר לצלחת. אוהל עם נייר כסף כדי להתחמם. במידת הצורך, להרתיח רוטב לעבות מעט. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
גב שומן חזיר
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
13
יוצקים רוטב על צלעות קצרות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עצם הודו וצוואר הודו
14
מפזרים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
15
מגישים עם פירה קרם Fraîche
מרכיבים שתצטרך
קרם פרש
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
16
* תערובת עשב מיובש זמין בחנויות מזון מיוחדות בסעיף התבלינים של כמה שווקים. תערובת של טימין מיובש, בזיליקום, מלוח, זרעי שומר ניתן להחליף.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופנים
1 שקית תרד טרי שטוף מראש
1 בצל אדום, קוביות קטנות
17
** זיתים שחורים נרפאו במי מלח קטנים; זמין בשווקים איטלקיים, חנויות מזון מיוחדות, וכמה סופרמרקטים.
צלעות בקר בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Beringer האוול הר Bancroft ראנץ ' מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 35 דולר.