צלעות קצרות בסגנון קוריאני
צלעות קצרות בסגנון קוריאני עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1053 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 94 גר' של שומן. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, שמן שומשום אסייתי, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: צלעות קצרות בסגנון קוריאני, צלעות קצרות מנגל בסגנון קוריאני, ו צלעות קצרות בסגנון קוריאני עם אטריות.
הוראות
טוחנים זרעי שומשום לאבקה גסה במטחנה. שמור 1/4 כוס בצל ירוק, ולאחר מכן לטאטא יחד בצל ירוק שנותר, שום, רוטב סויה, סוכר חום, ממרח פלפל חריף, שמן שומשום, ו 2 כפות אבקת שומשום בקערה גדולה. שמורת שאריות אבקת זרעי שומשום להגשה.
מוסיפים צלעות קצרות לתערובת רוטב סויה, משפשפים בהם תערובת.
העברת צלעות שקית פלסטיק sealable גדול שקית חותם, לחיצה על אוויר עודף. מרינדה, צונן, לפחות 8 שעות.
להעביר צלעות לסיר כבד 6-8 ליטר רחב ולהוסיף מים וג ' ינג ' ר. מבשלים, מכוסה היטב, עד הצלעות רכות מאוד, על 3 שעות.
להעביר צלעות לצלחת באמצעות מלקחיים ולשמור חם, מכוסה בנייר כסף. שומן רזה מן הרוטב לשפוך רוטב דרך מסננת מרופדת במגבת נייר לחה לתוך קערה, ואז להשליך מוצקים.
מגישים צלעות ברוטב בקערות רדודות ומפזרים בצל ירוק שמורות ואבקת שומשום הנותרים.
* צלעות ניתן במרינדה עד 1 יום.* צלעות ניתן מטוגן 2 ימים קדימה מקורר ברוטב, חשוף, ואז מקורר, מכוסה.
הסר שומן מן הרוטב, ואז לחמם, מכוסה, מעל חום מתון ולהמשיך עם מתכון.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
צלעות בקר עובדות ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ריימונד R אוסף מרלו. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![Raymond Collection Merlot]()
Raymond Collection Merlot
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיף חלקים יחד עם רמזים של אדמה ותבלינים בגימור וניל קלוי. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. הצמד עם כל דבר מ סלמון בגריל, בשר חזיר tenderloin, עוף ברביקיו וצלעות לקארי אדום תאילנדי או טג ' ין מרוקאי.