צלעות קצרות לבישול איטי
צלעות קצרות לבישול איטי עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 6. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 713 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 63 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם עלה דפנה, מים, עמילן תירס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הקנולן תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מחזורי דובדבן-משמש כמו קינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 6 שעות ו -45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 48%. הציון הזה מוצק. נסו צלעות קצרות לבישול איטי, צלעות קצרות לברביקיו לבישול איטי, ו צלעות קצרות חצופות לבישול איטי (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים צלעות במלח ופלפל. במחבת גדולה מחממים שמן על אש בינונית. צלעות חומות בקבוצות מכל הצדדים; מעבירים ל -4 או 5 קט. סיר איטי.
מוסיפים גזר, מרק, טימין ועלי דפנה לצלעות.
מוסיפים בצל לאותה מחבת; מבשלים ומערבבים על אש בינונית 8-9 דקות או עד שהם רכים.
מוסיפים שום ורסק עגבניות; מבשלים 1 דקה יותר. מערבבים יין. מביאים לרתיחה; מבשלים 8-10 דקות או עד שהנוזל מצטמצם בחצי.
הוסף לבישול איטי. מבשלים, מכוסה, על 6-8 שעות נמוכות או עד שהבשר רך.
מעבירים מיצי בישול לסיר קטן; שומן רזה. מחק טימין עלה דפנה. מביאים מיצים לרתיחה.
מערבבים עמילן תירס ומים עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים בהדרגה לתבנית. מחזירים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד להסמכה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים צלעות וירקות עם רוטב.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
ניתן לשלב צלעות קצרות בקר עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בקר רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, ואילו חתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. הר ברינגר האוול בנקרופט ראנץ ' מרלו עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.
![ברינגר האוול הר בנקרופט חוות מרלו]()
ברינגר האוול הר בנקרופט חוות מרלו
מרלו של בנקרופט ראנץ ' 2006 הוא בצבע נופך עשיר, ושופע בטעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים ורמז של גרידת תפוז. הטאנינים המעודנים ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק