קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

צלעות קצרות לבישול איטי

צלעות קצרות לבישול איטי
צלעות קצרות לבישול איטי עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 6. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 713 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 63 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם עלה דפנה, מים, עמילן תירס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הקנולן תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מחזורי דובדבן-משמש כמו קינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 6 שעות ו -45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 48%. הציון הזה מוצק. נסו צלעות קצרות לבישול איטי, צלעות קצרות לברביקיו לבישול איטי, ו צלעות קצרות חצופות לבישול איטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים צלעות במלח ופלפל. במחבת גדולה מחממים שמן על אש בינונית. צלעות חומות בקבוצות מכל הצדדים; מעבירים ל -4 או 5 קט. סיר איטי.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיפים גזר, מרק, טימין ועלי דפנה לצלעות.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
3
מוסיפים בצל לאותה מחבת; מבשלים ומערבבים על אש בינונית 8-9 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מוסיפים שום ורסק עגבניות; מבשלים 1 דקה יותר. מערבבים יין. מביאים לרתיחה; מבשלים 8-10 דקות או עד שהנוזל מצטמצם בחצי.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
הוסף לבישול איטי. מבשלים, מכוסה, על 6-8 שעות נמוכות או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
6
הסר בשר וירקות; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
7
מעבירים מיצי בישול לסיר קטן; שומן רזה. מחק טימין עלה דפנה. מביאים מיצים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
8
מערבבים עמילן תירס ומים עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים בהדרגה לתבנית. מחזירים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד להסמכה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מגישים צלעות וירקות עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

ניתן לשלב צלעות קצרות בקר עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בקר רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, ואילו חתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. הר ברינגר האוול בנקרופט ראנץ ' מרלו עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.
ברינגר האוול הר בנקרופט חוות מרלו
ברינגר האוול הר בנקרופט חוות מרלו
מרלו של בנקרופט ראנץ ' 2006 הוא בצבע נופך עשיר, ושופע בטעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים ורמז של גרידת תפוז. הטאנינים המעודנים ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק