קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות46
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

צלעות קצרות מטוגנות ברוטב אנצ'ו צ' ילה קפה

צלעות קצרות מטוגנות ברוטב אנצ'ו צ' ילה קפה
צלעות מטוגנות ברוטב אנצ'ו צ' ילה קפה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 1426 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 125 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו צ'יפוטלה אדובו בתוספת 2 כפיות רוטב אדובו, מלח, מים רותחים חמים, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הקפה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קוקוס לקפה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו צלעות קצרות מטוגנות עם אנצ'ו צ' ילה, Crockpot קפה אנצ'ו צ' ילה צלעות קצרות, ו צלעות קצרות מטוגנות בצ'ילה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
משרים צ 'ילי אנצ' ו במים רותחים עד שהתרכך, כ -20 דקות, ולאחר מכן לנקז במסננת להגדיר מעל קערה. טעם השריית נוזל: זה יהיה קצת מריר, אבל אם לא נעים כל כך, להשליך אותו; אחרת, לשמור על צלימה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'ילי אנצ' ופלפל צ 'ילי אנצ' ו
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
להעביר צ 'ילי אנצ' ו לבלנדר ו purée עם בצל, שום, צ ' יפוטלס עם רוטב, סירופ מייפל, מיץ לימון, ו 1 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'ילי אנצ' ופלפל צ 'ילי אנצ' ו
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
צלעות טפיחה יבש ומפזרים פלפל הנותרים 2 כפיות מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, אז צלעות חומות בקבוצות 3, מפנה מדי פעם, על 5 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
6
העברה כמו השחמה למחבת צלייה רק גדול מספיק כדי להחזיק צלעות בשכבה 1.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
7
בזהירות להוסיף פירה צ ' ילה לשומן שנותר במחבת (זהירות, שכן זה יהיה להתיז קיטור) ולבשל על חום נמוך בינוני, ערבוב לעתים קרובות, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
8
הוסף שמורות צ ' ילה השריית נוזל (או 1 1/2 כוסות מים) וקפה ולהביא לרתיחה, ואז לשפוך על צלעות (נוזל צריך לבוא על חצי דרך הצדדים של בשר).
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
9
מכסים את מחבת צלייה בחוזקה בנייר כסף וצלעות צמות באמצע התנור עד רך מאוד, 3 עד 3 1/2 שעות. שומן רזה ממיצי פאן ומגישים עם צלעות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
1
* צלעות לשפר בטעם אם מטוגן 2 ימים קדימה. קריר, חשוף, ואז צונן, משטח מכוסה בנייר קלף או נייר שעווה ומחבת צלייה מכוסה בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
2
הסר כל שומן מוצק לפני reheating.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

צלעות בקר בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות אלברטינה מדליית זהב הזוכה יין מילואים של מרלו Lorilai. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 25 דולר לבקבוק.
אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי
אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי
טעמי פירות-פורוורד, עם טאנינים רכים וגמישים וסיום ארוך.