צלעות קצרות עם בירה ודבש כוסמת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלעות קצרות עם בירה ודבש כוסמת. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1201 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 105 גרם שומן. גשו לסופר וקנו דבש כוסמת, שמן צמחי, חרדל מחיטה מלאה, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-60 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 85% המנה הזאת מעולה. נסו צלעות חזיר צלויות, קפה עם צלעות צלויות עם קוסקוס, ו בירה שחורה צלעות בקר צלויות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות.
שים את השמן במחבת גדולה, כבדה או בתנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה. מתבלים את הצלעות בנדיבות עם מלח ופלפל וחומים אותם מכל הצדדים, על 1 דקה לכל צד. (אתה כנראה צריך לעשות את זה בקבוצות.)
הסר את הצלעות הקצרות מהמחבת ושופכים את כל אבל על 3 כפות של שומן. להקטין את החום בינוני נמוך.
מוסיפים את הבצל ואת השום ומבשלים, ערבוב, עד קרמל קל, על 5 דקות. מערבבים את החרדל, דבש, שיכר, עלה דפנה. החזר את הבשר למחבת ולמעיל עם הרוטב.
להביא את הרוטב לרתיחה ולכסות את המחבת בחוזקה עם מכסה או נייר כסף. מכניסים לתנור ומבשלים עד שהבשר מתפרק במכרז, 2 עד 2 1/2 שעות.
הסר את הצלעות, דלג כמה שיותר שומן מן הרוטב. להפחית את הרוטב על ידי רותח זה במשך כמה דקות אם אתה רוצה. טעם לתיבול ולהוסיף יותר מלח ופלפל אם אתה רוצה.
מגישים את הבשר חם עם חלק מהרוטב כפיות מעל.