קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

צלעות קצרות עם פריסה-סלט פטרוזיליה

צלעות קצרות עם פריסה-סלט פטרוזיליה
צלעות קצרות עם סלט פטרוזיליה-פריזה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 86 גרם של שומן, וסך הכל 993 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם יין, גזר, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-40 דקות. נסו פריסה-מתכון סלט פטרוזיליה, אמנון צלוי עם פריזה - סלט תפוחים וחרדל-רוטב פטרוזיליה, ו צלע צלויה לא כל כך קצרה עם תבשיל ביתי מפנייה חדשה בדרום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 149° ומסדרים מתלה בשליש התחתון. לטף את הצלעות יבש עם מגבת נייר ולשפשף אותם עם 1 כף השמן. מתבלים היטב עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
תן לצלעות להגיע לטמפרטורת החדר, כ -30 דקות.לאחר שהבשר מוכן, מניחים תנור הולנדי או סיר גדול עם תחתית כבדה מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים את 2 כפות השמן הנותרות. כאשר השמן מנצנץ, להוסיף את הצלעות לצרוב עד השחמה היטב משני הצדדים, על 4 עד 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
הסר את הצלעות לצלחת גדולה או תבנית אפייה ולהניח בצד. להפחית את החום בינוני; להוסיף את הבצל, כרישה, גזר, סלרי לסיר; ומתבלים עם מלח ופלפל. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הירקות רכים משחימים, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיף את היין ומבשל, מגרד את כל חתיכות משחימים מתחתית המחבת, עד שהוא מופחת בחצי, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את המרק ואת הצלעות השמורות ומביאים את התערובת לרתיחה. מכסים את הסיר במכסה הדוק ומעבירים אותו לתנור. לבשל עד הבשר נופל מהעצם, על 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
הסר את הצלעות מהתנור, להעביר לצלחת, ולכסות באופן רופף עם רדיד אלומיניום. מסננים את הנוזל הקלייה דרך מסננת רשת לתוך קערה בינונית; להשליך את המוצקים. באמצעות כף גדולה או מפריד שומן, לרפרף את השומן מפני השטח של הנוזל ולהשליך. החזר את הנוזל המדמם לסיר וחמם אותו בזמן שאתה מכין את הסלט.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מגישים את הצלעות עם קצת צלימת נוזל על תפוחי אדמה או פולנטה עם סלט בצד.שיוך משקאות: אדום בינוני עד מלא יעבוד נהדר עם צלחת לבבית זו. מכיוון שאין תבלינים גלויים או מרקמים עדינים מאוד, אל תהסס לשתות כמו גדול badass כמו שאתה אוהב. יין קליפורניה שהוא תמיד סלע מוצק הוא חוות קלוברדייל 2003 אלכסנדר עמק קברנה סוביניון.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
צנצנות כל אחת) ריבת תותצנצנות כל אחת) ריבת תות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
רוטב ראנץרוטב ראנץ
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מרלו GEN5 עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
GEN5 מרלו
GEN5 מרלו
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy של 2019