הצלע העיקרית של שרייק עם רוטב ויסקי עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 12111 קלוריות, 482 גרם חלבון ו 988 גר' של שומן. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %74 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום ולנטין. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. . אם יש לכם מים, מרק בשר בקר, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. , שהוא מוצק. נסו עוגת שוקולד ויסקי Bundt עם רוטב קרמל ויסקי, ויסקי תפוח פריך עם רוטב קרמל ויסקי, ו צלוי צלעות עם רוטב מדיירה ורוטב חזרת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים רוטב סויה, טעם עשן נוזלי, מלח כשר, 1 כוס סוכר לבן, פלפל שחור, ואבקת שום במחבת nonstick גדולה. מביאים לרתיחה, להפחית את החום נמוך, ומערבבים כל הזמן עד התערובת הופכת עבה כמו להדביק, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שום
פלפל שחור
עשן נוזלי
מלח כשר
סוכר מגורען
רוטב סויה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
הסר מהחום ולתת לתערובת להתקרר.
3
צלי בקר מעילים לחלוטין עם משחת לשפשף לכסות צלי עם ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
צלי בקר
עוטף
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
4
מניחים צלי עטוף על תבנית אפייה ומקררים 1 עד 2 ימים כדי להחדיר טעם לתוך הבשר.
מרכיבים שתצטרך
בשר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
הסר צלי מהמקרר, לפתוח, ולתת לעמוד עד הבשר מגיע לטמפרטורת החדר, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בשר
6
מחממים תנור ל 500 מעלות F (260 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
לבשל צלי בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות בלבד; להפחית חום תנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C), משאיר את דלת התנור פתוחה מעט כמו הטמפרטורה יורדת, עד טמפרטורת התנור מגיע כ 300 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
צולים את הבשר עד שהטמפרטורה מגיעה לרמה הרצויה של doneness, 2 עד 3 שעות. מדחום בשר שקורא מיידית מוכנס למרכז הצלי קורא 130 מעלות F (54 מעלות C) לנדיר, 140 מעלות F (60 מעלות C) לנדיר-בינוני, 150 מעלות f (65 מעלות C) עבור בינוני, או 160 מעלות F (70 מעלות C) עבור עשוי היטב. הטמפרטורה תמשיך לעלות כשהבשר ינוח.
מרכיבים שתצטרך
בשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
9
בואו שאר צלי במשך 15 דקות כדי להפיץ מחדש מיצים; לגרד את תערובת לשפשף.
מרכיבים שתצטרך
לשפשף תיבול יבש
10
בעוד הבשר נח, מחממים 2 כפות חמאה עם שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים בצל ירוק בשמן החם ובחמאה עד להשחמה, 10 עד 15 דקות. מערבבים מרק בשר בקר, ויסקי בורבון, טריפל sec, 1/2 כוס סוכר לבן, וסוכר חום לבצל ירוק, ערבוב לשלב ולהמיס סוכרים. מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים עד שהטעמים מעורבבים, בערך 5 דקות. ממיסים 6 כפות הנותרים חמאה לרוטב ומבשלים עד חמאה משולבת בצורה חלקה לתוך רוטב.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
סוכר חום
סוכר מגורען
מרק בשר
טריפל שניות
שמן זית
בורבון
וויסקי.
חמאה
רוטב
בשר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
11
לנער קורנפלור עם מים בצנצנת קטנה lidded ולהקציף תערובת קורנפלור לרוטב. מבשלים עד מעובה, על 5 דקות.