צריח שוקולד (עוגת ביסקוויט שוקולד)
צריח שוקולד (עוגת ביסקוויט שוקולד) נטול גלוטן,, מזון ידידותי, צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 689 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו אבקת קקאו, סוכר, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. מתכונים דומים: עוגת ביסקוויט שוקולד, עוגת ביסקוויט שוקולד, ו עוגת ביסקוויט שוקולד.
הוראות
גריז 9 אינץ ' מחבת springform עם 1 כף חמאה.
עם מצורף whisk, לערבב הנותרים 3 מקלות חמאה וסוכר ממתקים בקערה גדולה במהירות נמוכה עד incorporated, על 30 שניות. להגביר את המהירות בינונית גבוהה שוט עד אור ורך, על 2 דקות.
להפחית את המהירות נמוכה, להוסיף אבקת קקאו, ומערבבים עד incorporated, על 30 שניות. להגביר את המהירות בינונית גבוהה שוט עד קקאו משולב באופן מלא ותערובת היא קלה ורכה, על 2 דקות, גירוד למטה הצדדים התחתון של קערה עם מרית גומי לפי הצורך.
מוסיפים חלמונים, אחד בכל פעם, מצליף היטב לאחר כל תוספת.
מוסיפים וניל ומלח ומצליף רק כדי לשלב.
הוסף חתיכות עוגיות, עם מרית גומי, לקפל בעדינות עד חתיכות עוגיות מכוסים בתערובת שוקולד.
לגרד תערובת למחבת מוכן, לחיצה למטה בעדינות. כיסוי צריח עם פלסטיק לעטוף להקפיא לפחות 4 שעות
כאשר הצריח קפוא ומוכן לשרת, מערבבים סוכר ומים בסיר בינוני עם תחתית כבדה מעל חום בינוני-נמוך עד שהסוכר מתמוסס. להגדיל את החום בינוני גבוה ומרתיחים סירופ עד שהוא רושם 116° על מדחום ממתקים, 5 עד 7 דקות.
בעוד סירופ רותח, עם מצורף לטאטא, להכות לבנים ומלח על מהירות בינונית עד התרופפות, על 1 דקה. להגביר את המהירות בינונית גבוהה לטאטא עד פסגות רכות טופס, 2 עד 3 דקות.
עם מיקסר פועל במהירות בינונית גבוהה, לאט ובזהירות להוסיף סירופ חלבונים ביצה. לנצח עד מחוץ לקערה הוא מגניב למגע הלבן הם עבים ומבריק, על 7 דקות.
שחרר צריח קפוא מחבת ומקום על מגש הגשה.
מורחים מרנג דקורטיבי על גבי הצדדים. אפשר לשבת בטמפרטורת החדר כ -10 דקות לפני חיתוך עם סכין משונן.