קושיבינוני
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות61
מגזין

צרפתית בהבזק: ניסואיז טונה מומסת

צרפתית בהבזק: ניסואיז טונה מומסת
המתכון הצרפתי בהרף עין: Niçoise טונה להמיס מוכן בערך 15 דקות. וזה בהחלט מדהים pescatarian ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה 567 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. 25 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לך לחנות ותביא מלח, עגבניות מיובשות בתנור, גרוייר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו French In A Flash: שבבי חומוס Niçoise, צרפתית בהבזק: סלט לחם Niçoise Panzanella, ו צרפתית בהרף עין: טונה חרוכה מרוקאית צרובה נדירה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את המטגן. מחממים את הגריל הפנימי או החיצוני להגדרה הגבוהה ביותר שלו.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
2
לשפשף את הטונה בכל רחבי עם שמן זית מתבלים אותו בנדיבות עם herbes de Provence יבש, מלח ופלפל. לצרוב את הטונה על הגריל עד שהוא מבושל כדי doneness הרצוי. אני צורב 3 דקות בכל צד עבור מדיום-רייר. שים את הטונה בצד למנוחה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
3
בעוד הטונה צלייה, למקם את חצאי באגט לחתוך בצד למטה על הגריל, רק עד שהם קלויים קלות. חותכים את הקצה את שן השום ולשפשף את הלחם החם עם הצד לחתוך של השום. לאחר מכן, לחתוך כל פיסת באגט לשניים, כך שיש לך 4 חתיכות עבור 4 כריכים פתוחים פנים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בגטבגט
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4
בקערה בינונית, מקציפים יחד את המיונז, טפנד, חרדל, חומץ או מיץ לימון, רסק אנשובי, קורנישון, זיתים, שאלוט, פטרוזיליה, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
משחת אנשובימשחת אנשובי
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
GherkinsGherkins
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
12 אונקיות בצק פיצה שנקנה בחנות או 2 עיגולי בצק12 אונקיות בצק פיצה שנקנה בחנות או 2 עיגולי בצק
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
חותכים את הטונה על פני התבואה לפרוסות 1/2 אינץ'. אתה צריך לקבל בערך 12 פרוסות. מאוורר את פרוסות הטונה על תבנית אפייה בערימות של שלוש, ולכסות כל ערימה עם רבע של Gruyère. תושיב את הטונה מתחת למנגל עד שהגבינה תימס, בערך 2 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
GruyereGruyere
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
6
מחלקים את רוטב הטרטר השחור בין 4 חתיכות באגט. לאחר מכן, לחלק את ארוגולה ועגבניות קלויות בין 4 כריכים. השתמש במרית כדי להרים כל טונה וערימת גבינה על גבי כריך. ברגע שכל 4 הכריכים יהיו מוכנים, הגישו מיד. Citron pressé היא הדרך המושלמת לשטוף את כל זה!
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
CitronCitron
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

צרפתי בתפריט? נסה זיווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא הברון דה שארטר בורדו. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
Baron des Chartrons בורדו
Baron des Chartrons בורדו
אף של פירות אדומים טריים. מבנה נהדר, טאנינים רכים, ופינאלה טרי של דובדבן בשל ואוכמניות. אלגנטי ומאוד אופייני לאפלאסיון.ברון דה שארטרון רוז ' הוא זוג אידיאלי עם בשר בקר בגריל, פסטות גבינה או כבש.