קושיבינוני
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות61
מגזין

צרפתית בהבזק: ניסואיז טונה מומסת

צרפתית בהבזק: ניסואיז טונה מומסת
המתכון הצרפתי בהרף עין: Niçoise טונה להמיס מוכן בערך 15 דקות. וזה בהחלט מדהים pescatarian ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה 567 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. 25 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לך לחנות ותביא מלח, עגבניות מיובשות בתנור, גרוייר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו French In A Flash: שבבי חומוס Niçoise, צרפתית בהבזק: סלט לחם Niçoise Panzanella, ו צרפתית בהרף עין: טונה חרוכה מרוקאית צרובה נדירה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את המטגן. מחממים את הגריל הפנימי או החיצוני להגדרה הגבוהה ביותר שלו.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
לשפשף את הטונה בכל רחבי עם שמן זית מתבלים אותו בנדיבות עם herbes de Provence יבש, מלח ופלפל. לצרוב את הטונה על הגריל עד שהוא מבושל כדי doneness הרצוי. אני צורב 3 דקות בכל צד עבור מדיום-רייר. שים את הטונה בצד למנוחה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
בעוד הטונה צלייה, למקם את חצאי באגט לחתוך בצד למטה על הגריל, רק עד שהם קלויים קלות. חותכים את הקצה את שן השום ולשפשף את הלחם החם עם הצד לחתוך של השום. לאחר מכן, לחתוך כל פיסת באגט לשניים, כך שיש לך 4 חתיכות עבור 4 כריכים פתוחים פנים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
בגטבגט
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
בקערה בינונית, מקציפים יחד את המיונז, טפנד, חרדל, חומץ או מיץ לימון, רסק אנשובי, קורנישון, זיתים, שאלוט, פטרוזיליה, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
משחת אנשובימשחת אנשובי
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
GherkinsGherkins
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
12 אונקיות בצק פיצה שנקנה בחנות או 2 עיגולי בצק12 אונקיות בצק פיצה שנקנה בחנות או 2 עיגולי בצק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
חותכים את הטונה על פני התבואה לפרוסות 1/2 אינץ'. אתה צריך לקבל בערך 12 פרוסות. מאוורר את פרוסות הטונה על תבנית אפייה בערימות של שלוש, ולכסות כל ערימה עם רבע של Gruyère. תושיב את הטונה מתחת למנגל עד שהגבינה תימס, בערך 2 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
GruyereGruyere
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
6
מחלקים את רוטב הטרטר השחור בין 4 חתיכות באגט. לאחר מכן, לחלק את ארוגולה ועגבניות קלויות בין 4 כריכים. השתמש במרית כדי להרים כל טונה וערימת גבינה על גבי כריך. ברגע שכל 4 הכריכים יהיו מוכנים, הגישו מיד. Citron pressé היא הדרך המושלמת לשטוף את כל זה!
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
CitronCitron
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

צרפתי בתפריט? נסה זיווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא הברון דה שארטר בורדו. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
Baron des Chartrons בורדו
Baron des Chartrons בורדו
אף של פירות אדומים טריים. מבנה נהדר, טאנינים רכים, ופינאלה טרי של דובדבן בשל ואוכמניות. אלגנטי ומאוד אופייני לאפלאסיון.ברון דה שארטרון רוז ' הוא זוג אידיאלי עם בשר בקר בגריל, פסטות גבינה או כבש.