צרפתית בהבזק: ניסואיז טונה מומסת
המתכון הצרפתי בהרף עין: Niçoise טונה להמיס מוכן בערך 15 דקות. וזה בהחלט מדהים pescatarian ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה 567 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. 25 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לך לחנות ותביא מלח, עגבניות מיובשות בתנור, גרוייר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו French In A Flash: שבבי חומוס Niçoise, צרפתית בהבזק: סלט לחם Niçoise Panzanella, ו צרפתית בהרף עין: טונה חרוכה מרוקאית צרובה נדירה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את המטגן. מחממים את הגריל הפנימי או החיצוני להגדרה הגבוהה ביותר שלו.
לשפשף את הטונה בכל רחבי עם שמן זית מתבלים אותו בנדיבות עם herbes de Provence יבש, מלח ופלפל. לצרוב את הטונה על הגריל עד שהוא מבושל כדי doneness הרצוי. אני צורב 3 דקות בכל צד עבור מדיום-רייר. שים את הטונה בצד למנוחה.
בעוד הטונה צלייה, למקם את חצאי באגט לחתוך בצד למטה על הגריל, רק עד שהם קלויים קלות. חותכים את הקצה את שן השום ולשפשף את הלחם החם עם הצד לחתוך של השום. לאחר מכן, לחתוך כל פיסת באגט לשניים, כך שיש לך 4 חתיכות עבור 4 כריכים פתוחים פנים.
בקערה בינונית, מקציפים יחד את המיונז, טפנד, חרדל, חומץ או מיץ לימון, רסק אנשובי, קורנישון, זיתים, שאלוט, פטרוזיליה, מלח ופלפל.
חותכים את הטונה על פני התבואה לפרוסות 1/2 אינץ'. אתה צריך לקבל בערך 12 פרוסות. מאוורר את פרוסות הטונה על תבנית אפייה בערימות של שלוש, ולכסות כל ערימה עם רבע של Gruyère. תושיב את הטונה מתחת למנגל עד שהגבינה תימס, בערך 2 דקות. תניח בצד.
מחלקים את רוטב הטרטר השחור בין 4 חתיכות באגט. לאחר מכן, לחלק את ארוגולה ועגבניות קלויות בין 4 כריכים. השתמש במרית כדי להרים כל טונה וערימת גבינה על גבי כריך. ברגע שכל 4 הכריכים יהיו מוכנים, הגישו מיד. Citron pressé היא הדרך המושלמת לשטוף את כל זה!
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
צרפתי בתפריט? נסה זיווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא הברון דה שארטר בורדו. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![Baron des Chartrons בורדו]()
Baron des Chartrons בורדו
אף של פירות אדומים טריים. מבנה נהדר, טאנינים רכים, ופינאלה טרי של דובדבן בשל ואוכמניות. אלגנטי ומאוד אופייני לאפלאסיון.ברון דה שארטרון רוז ' הוא זוג אידיאלי עם בשר בקר בגריל, פסטות גבינה או כבש.