המתכון הצרפתי בהרף עין: Niçoise טונה להמיס מוכן בערך 15 דקות. וזה בהחלט מדהים pescatarian ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה 567 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. 25 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לך לחנות ותביא מלח, עגבניות מיובשות בתנור, גרוייר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו French In A Flash: שבבי חומוס Niçoise, צרפתית בהבזק: סלט לחם Niçoise Panzanella, ו צרפתית בהרף עין: טונה חרוכה מרוקאית צרובה נדירה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את המטגן. מחממים את הגריל הפנימי או החיצוני להגדרה הגבוהה ביותר שלו.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
לשפשף את הטונה בכל רחבי עם שמן זית מתבלים אותו בנדיבות עם herbes de Provence יבש, מלח ופלפל. לצרוב את הטונה על הגריל עד שהוא מבושל כדי doneness הרצוי. אני צורב 3 דקות בכל צד עבור מדיום-רייר. שים את הטונה בצד למנוחה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
סטייקים של ניו יורק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
קלמנטינות, כל אחת
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
בעוד הטונה צלייה, למקם את חצאי באגט לחתוך בצד למטה על הגריל, רק עד שהם קלויים קלות. חותכים את הקצה את שן השום ולשפשף את הלחם החם עם הצד לחתוך של השום. לאחר מכן, לחתוך כל פיסת באגט לשניים, כך שיש לך 4 חתיכות עבור 4 כריכים פתוחים פנים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
בגט
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
קלמנטינות, כל אחת
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
בקערה בינונית, מקציפים יחד את המיונז, טפנד, חרדל, חומץ או מיץ לימון, רסק אנשובי, קורנישון, זיתים, שאלוט, פטרוזיליה, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
משחת אנשובי
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
Gherkins
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
12 אונקיות בצק פיצה שנקנה בחנות או 2 עיגולי בצק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/4 כוס שומן חזיר
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בלילת לחם תירס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
חותכים את הטונה על פני התבואה לפרוסות 1/2 אינץ'. אתה צריך לקבל בערך 12 פרוסות. מאוורר את פרוסות הטונה על תבנית אפייה בערימות של שלוש, ולכסות כל ערימה עם רבע של Gruyère. תושיב את הטונה מתחת למנגל עד שהגבינה תימס, בערך 2 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
Gruyere
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
קלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
6
מחלקים את רוטב הטרטר השחור בין 4 חתיכות באגט. לאחר מכן, לחלק את ארוגולה ועגבניות קלויות בין 4 כריכים. השתמש במרית כדי להרים כל טונה וערימת גבינה על גבי כריך. ברגע שכל 4 הכריכים יהיו מוכנים, הגישו מיד. Citron pressé היא הדרך המושלמת לשטוף את כל זה!
צרפתי בתפריט? נסה זיווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא הברון דה שארטר בורדו. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.