קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות43
מגזין

צרפתית בהבזק: עדשים צרפתיים Olivey וסלט שעורה

צרפתית בהבזק: עדשים צרפתיים Olivey וסלט שעורה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל צרפתית בהבזק: עדשים צרפתי Olivey וסלט שעורה. מתכון טבעוני זה מגיש 6 . מנה אחת מכילה 307 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. 92 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך קורנית, שום, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: צרפתית בהבזק: סלט דיז'ון עדשים עם שרימפס קלוי לימון, צרפתית בהבזק: עדשים ומרק נקניק, ו צרפתית בהבזק: כופתאות מרק בצל צרפתי.

הוראות

1
שים את השעורה בסיר בינוני על חום בינוני גבוה, וטוסט, ערבוב לעתים קרובות, עד השעורה מריח קלוי כתמי זהב קטנים מופיעים על הדגנים.
מרכיבים שתצטרך
שעורהשעורה
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים 2 כוסות מרק ירקות, ו 2 כוסות מים, שן שום 1, חצי עלה המפרץ, ומלח. מכסים, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. לאחר מכן, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים, מכוסה, עד השעורה מכרז, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
משקה חלומות סויה (בטעם מקורי) או חלבמשקה חלומות סויה (בטעם מקורי) או חלב
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
שעורהשעורה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מסננים נוזל עודף, וזורקים עלה דפנה ושום.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
4
שים את העדשים בסיר נפרד עם מכסה, ולכסות עם מרק ירקות 2 כוסות, שן שום 1, חצי עלה המפרץ, ומלח. מכסים, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. לאחר מכן, להפחית את החום נמוך, ומבשלים, מכוסה, עד העדשים הם מכרז, אבל לא איבדו את צורתם, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
משקה חלומות סויה (בטעם מקורי) או חלבמשקה חלומות סויה (בטעם מקורי) או חלב
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
עדשיםעדשים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מסננים נוזל עודף, וזורקים עלה דפנה ושום.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
6
בעוד שעורה ועדשים מתבשלים, להקציף יחד טפנד, מיץ לימון, חצי גרידת לימון, שמן זית, טימין, מלח ופלפל, כדי ליצור ויניגרט.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
ויניגרטויניגרט
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
טפנד זיתים, מחולקטפנד זיתים, מחולק
עדשיםעדשים
שעורהשעורה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
לזרוק את השעורה ועדשים בעדינות עם מרית סיליקון בקערה גדולה עם ויניגרט, פטרוזיליה, בצל ירוק, גרידת לימון הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
עדשיםעדשים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
שעורהשעורה
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייהמרית אפייה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מגישים חם, או בטמפרטורת החדר (זה הכי טוב בטמפרטורת החדר), במיוחד ליד חתיכה גדולה של סלמון קלוי.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

צרפתי בתפריט? נסה זיווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. מוטון צוער בורדו רוז ' עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
מוטון צוער בורדו רוז
מוטון צוער בורדו רוז
אדום צפוף עם גוון סגול בולט. האף הוא אקספרסיבי ומורכב, עשיר בניחוחות פירות טריים ובשלים, במיוחד דובדבן אדום ודובדבן מורלו, עם נגיעה של תבלין. ההתקפה, על הפרי, הוא עשיר וגמיש, אמצע החיך מלא פירותי על טאנינים משיי. מראה אורך אטרקטיבי על החיך, יש לו גימור טרי ומתובל המבטא את כל האופי הטיפוסי של מרלו ואת איכות גבוהה מאוד של הבציר.