תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל צרפתית בהבזק: עדשים צרפתי Olivey וסלט שעורה. מתכון טבעוני זה מגיש 6 . מנה אחת מכילה 307 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. 92 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך קורנית, שום, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: צרפתית בהבזק: סלט דיז'ון עדשים עם שרימפס קלוי לימון, צרפתית בהבזק: עדשים ומרק נקניק, ו צרפתית בהבזק: כופתאות מרק בצל צרפתי.
הוראות
1
שים את השעורה בסיר בינוני על חום בינוני גבוה, וטוסט, ערבוב לעתים קרובות, עד השעורה מריח קלוי כתמי זהב קטנים מופיעים על הדגנים.
מרכיבים שתצטרך
שעורה
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים 2 כוסות מרק ירקות, ו 2 כוסות מים, שן שום 1, חצי עלה המפרץ, ומלח. מכסים, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. לאחר מכן, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים, מכוסה, עד השעורה מכרז, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
משקה חלומות סויה (בטעם מקורי) או חלב
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
שעורה
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מסננים נוזל עודף, וזורקים עלה דפנה ושום.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 תפוז, גרידה
4
שים את העדשים בסיר נפרד עם מכסה, ולכסות עם מרק ירקות 2 כוסות, שן שום 1, חצי עלה המפרץ, ומלח. מכסים, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. לאחר מכן, להפחית את החום נמוך, ומבשלים, מכוסה, עד העדשים הם מכרז, אבל לא איבדו את צורתם, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
משקה חלומות סויה (בטעם מקורי) או חלב
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
עדשים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מסננים נוזל עודף, וזורקים עלה דפנה ושום.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 תפוז, גרידה
6
בעוד שעורה ועדשים מתבשלים, להקציף יחד טפנד, מיץ לימון, חצי גרידת לימון, שמן זית, טימין, מלח ופלפל, כדי ליצור ויניגרט.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון
ויניגרט
כסף ללא נעליים
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
טפנד זיתים, מחולק
עדשים
שעורה
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
לזרוק את השעורה ועדשים בעדינות עם מרית סיליקון בקערה גדולה עם ויניגרט, פטרוזיליה, בצל ירוק, גרידת לימון הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרט
כסף ללא נעליים
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
עדשים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
שעורה
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מגישים חם, או בטמפרטורת החדר (זה הכי טוב בטמפרטורת החדר), במיוחד ליד חתיכה גדולה של סלמון קלוי.
צרפתי בתפריט? נסה זיווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. מוטון צוער בורדו רוז ' עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.