צרפתית בהבזק (קלאסי): תפוחי אדמה Sarladaises
לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. לך לחנות ותביא פלפל, שומן ברווז, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו צרפתית בהבזק (קלאסי): Coq au ריזלינג, צרפתית בהבזק (קלאסי): Pisaladière, ו צרפתית בהבזק (קלאסי): פחזניות (מתכונים דומים).
הוראות
הוסף שומן למחבת שאינה מקל 12 אינץ ' עם תחתית כבדה וחום מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים, ערבוב מדי פעם עד השחמה קלה, על 6 דקות.
מוסיפים שום וממשיכים לבשל ערבוב מדי פעם, עד תפוחי אדמה הם חום זהוב עמוק.
להפחית את החום בינוני נמוך.
מוסיפים 3/4 כוס מים ומלח לתפוחי אדמה. מכסים ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, מוסיפים מים נוספים אם המים מתאדים לפני שתפוחי האדמה מבושלים דרכם. מבשלים עד הנוזל הוא התאדה.
מוסיפים פטרוזיליה, מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל שחור נוספים, מערבבים בעדינות כדי לשלב ומגישים מיד.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
צרפתי בתפריט? נסה זיווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אתה יכול לנסות Chateau Bellevue Peycharneau בורדו Superieur. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![Chateau Bellevue Peycharneau בורדו Superieur]()
Chateau Bellevue Peycharneau בורדו Superieur
אבן אודם יפה, נוצצת ואלגנטית ??צבע. אף עשיר ורב עוצמה של פירות אדומים, עם הערות וניל קלוי. עדין על החיך, וודי, עם ניחוחות של ליקריץ ופירות אדומים, מתובל דק, עם גימור ארוך וטאני.