קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות50
מגזין

צרפתית בהבזק (קלאסי): תפוחי אדמה Sarladaises

צרפתית בהבזק (קלאסי): תפוחי אדמה Sarladaises
לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. לך לחנות ותביא פלפל, שומן ברווז, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו צרפתית בהבזק (קלאסי): Coq au ריזלינג, צרפתית בהבזק (קלאסי): Pisaladière, ו צרפתית בהבזק (קלאסי): פחזניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
הוסף שומן למחבת שאינה מקל 12 אינץ ' עם תחתית כבדה וחום מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים, ערבוב מדי פעם עד השחמה קלה, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
3
מוסיפים שום וממשיכים לבשל ערבוב מדי פעם, עד תפוחי אדמה הם חום זהוב עמוק.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שום גויה®שום גויה®
4
להפחית את החום בינוני נמוך.
5
מוסיפים 3/4 כוס מים ומלח לתפוחי אדמה. מכסים ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, מוסיפים מים נוספים אם המים מתאדים לפני שתפוחי האדמה מבושלים דרכם. מבשלים עד הנוזל הוא התאדה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מוסיפים פטרוזיליה, מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל שחור נוספים, מערבבים בעדינות כדי לשלב ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

צרפתי בתפריט? נסה זיווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אתה יכול לנסות Chateau Bellevue Peycharneau בורדו Superieur. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
Chateau Bellevue Peycharneau בורדו Superieur
Chateau Bellevue Peycharneau בורדו Superieur
אבן אודם יפה, נוצצת ואלגנטית ??צבע. אף עשיר ורב עוצמה של פירות אדומים, עם הערות וניל קלוי. עדין על החיך, וודי, עם ניחוחות של ליקריץ ופירות אדומים, מתובל דק, עם גימור ארוך וטאני.