צרפתית במהירות הבזק: Choucroute Nouvelle
צרפתית בהבזק: Choucroute Nouvelle עשוי להיות רק בצד המנה אתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 147 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה עם עלה שטוח, כרוב סבוי, ריזלינג ועוד מספר מצרכים לעשות היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו צרפתית בהבזק: עדשים צרפתיים Olivey וסלט שעורה, צרפתית בהבזק: כופתאות מרק בצל צרפתי, ו צרפתית בהבזק: אפונה צרפתית (מתכונים דומים).
הוראות
להמס את החמאה במחבת sauté עם צדדים גבוהים על חום בינוני. מסדרים את הנקניקיות במחבת, וחום במשך 2 דקות, עד קרום קטן מופיע בצדדים התחתונים. בזמן שהם מבשלים, השתמש בנקודת סכין חדה לדקור כל נקניק שלוש פעמים לאורך שלה, משאיר נחיריים קטנים לנקניקיות" לנשום " דרך בזמן שהם מבשלים. בסוף 2 דקות, להפוך את הנקניקיות וליצור את אותם חורים בצד האחורי.
הוסף מספיק ריזלינג כדי לכסות את הנקניקיות על 2/3 הדרך למעלה. אתה לא צריך לחכות שהצד השני יהיה חום. להזמין לפחות 1/4 כוס היין. הפעל את החום עד גבוה. מתבלים את נוזל הבישול במלח ופלפל. להפוך את הנקניקיות מדי פעם כפי שהם מבשלים.
אפשר לרוב היין לרתוח. לאחר כ 40 דקות, יהיה מעט מאוד נוזל עזב, וזה יהיה מוכתם עם מיצי נקניק ועבה. הנקניקיות יתחילו חום בחמאה מתחילת תהליך הבישול, כך להפיל את החום עד בינוני. ברגע שהם משחימים מספיק בצד אחד, להפוך את הנקניקיות מעל, וחום במשך כמה דקות נוספות בצד השני.
כאשר הנקניקיות הן חדות וזהובות משני הצדדים, להסיר אותם מהמחבת לצלחת.
הוסף את 1/4 כוס ריזלינג שהזמנתם קודם לכן, וטאטא את רוטב המחבת לעקביות חלקה.
צלחת choucroute על ידי mounding כרוב Savoy braised (מתכון כדלקמן) בקערה גדולה, רחבה. ואז לחתוך את כל הנקניקיות לשניים בזווית ולסדר אותם על גבי.
יוצקים את רוטב המחבת על כל העניין, ומקשטים עם פטרוזיליה עלים שטוחים טריים.
מגישים עם חרדל דיז ' ון ו cornichons, וכמובן, בגט חם ועוד בקבוק מגניב של ריזלינג Alsatian.
כרוב סבוי מטובל בחרדל לצ ' וקרוט
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה, ולאחר מכן מוסיפים את חומץ תפוחים תפוחים, ריזלינג, וקומץ מלח.
מוסיפים את קווצות הכרוב למים, ואת blanch במשך 3 דקות.
מסננים במסננת גדולה, לרוץ מתחת למים קרים.
להחזיר את אותו סיר לתנור על אש נמוכה, ולהוסיף 1/2 כפות חמאה ושמן זית. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים את העירית, הפטרוזיליה והכרוב, ומעלים את החום לגובה בינוני. מתבלים במלח ופלפל שחור סדוק.
לטגן במשך 5 דקות עד שרוב המים העודפים התאדו. מערבבים בחרדל.
שים את הכרוב המטוגן בקערה גדולה, ומעל עם כף הנותרים של חמאה. לזרוק מעיל כמו החמאה נמסה, ומעל כרוב סבוי עם חצאי נקניק ורוטב המחבת שלהם.