קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

צרפתית במהירות הבזק: Choucroute Nouvelle

צרפתית במהירות הבזק: Choucroute Nouvelle
צרפתית בהבזק: Choucroute Nouvelle עשוי להיות רק בצד המנה אתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 147 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה עם עלה שטוח, כרוב סבוי, ריזלינג ועוד מספר מצרכים לעשות היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו צרפתית בהבזק: עדשים צרפתיים Olivey וסלט שעורה, צרפתית בהבזק: כופתאות מרק בצל צרפתי, ו צרפתית בהבזק: אפונה צרפתית (מתכונים דומים).

הוראות

1
להמס את החמאה במחבת sauté עם צדדים גבוהים על חום בינוני. מסדרים את הנקניקיות במחבת, וחום במשך 2 דקות, עד קרום קטן מופיע בצדדים התחתונים. בזמן שהם מבשלים, השתמש בנקודת סכין חדה לדקור כל נקניק שלוש פעמים לאורך שלה, משאיר נחיריים קטנים לנקניקיות" לנשום " דרך בזמן שהם מבשלים. בסוף 2 דקות, להפוך את הנקניקיות וליצור את אותם חורים בצד האחורי.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הוסף מספיק ריזלינג כדי לכסות את הנקניקיות על 2/3 הדרך למעלה. אתה לא צריך לחכות שהצד השני יהיה חום. להזמין לפחות 1/4 כוס היין. הפעל את החום עד גבוה. מתבלים את נוזל הבישול במלח ופלפל. להפוך את הנקניקיות מדי פעם כפי שהם מבשלים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ריזלינגריזלינג
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
אפשר לרוב היין לרתוח. לאחר כ 40 דקות, יהיה מעט מאוד נוזל עזב, וזה יהיה מוכתם עם מיצי נקניק ועבה. הנקניקיות יתחילו חום בחמאה מתחילת תהליך הבישול, כך להפיל את החום עד בינוני. ברגע שהם משחימים מספיק בצד אחד, להפוך את הנקניקיות מעל, וחום במשך כמה דקות נוספות בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
כאשר הנקניקיות הן חדות וזהובות משני הצדדים, להסיר אותם מהמחבת לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הוסף את 1/4 כוס ריזלינג שהזמנתם קודם לכן, וטאטא את רוטב המחבת לעקביות חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ריזלינגריזלינג
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
צלחת choucroute על ידי mounding כרוב Savoy braised (מתכון כדלקמן) בקערה גדולה, רחבה. ואז לחתוך את כל הנקניקיות לשניים בזווית ולסדר אותם על גבי.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבויכרוב סבוי
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
יוצקים את רוטב המחבת על כל העניין, ומקשטים עם פטרוזיליה עלים שטוחים טריים.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה דף שטוח טריפטרוזיליה דף שטוח טרי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מגישים עם חרדל דיז ' ון ו cornichons, וכמובן, בגט חם ועוד בקבוק מגניב של ריזלינג Alsatian.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
GherkinsGherkins
בגטבגט
ריזלינגריזלינג
9
כרוב סבוי מטובל בחרדל לצ ' וקרוט
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבויכרוב סבוי
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
10
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה, ולאחר מכן מוסיפים את חומץ תפוחים תפוחים, ריזלינג, וקומץ מלח.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם
ריזלינגריזלינג
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
מוסיפים את קווצות הכרוב למים, ואת blanch במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
12
מסננים במסננת גדולה, לרוץ מתחת למים קרים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
13
להחזיר את אותו סיר לתנור על אש נמוכה, ולהוסיף 1/2 כפות חמאה ושמן זית. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים את העירית, הפטרוזיליה והכרוב, ומעלים את החום לגובה בינוני. מתבלים במלח ופלפל שחור סדוק.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
14
לטגן במשך 5 דקות עד שרוב המים העודפים התאדו. מערבבים בחרדל.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
15
שים את הכרוב המטוגן בקערה גדולה, ומעל עם כף הנותרים של חמאה. לזרוק מעיל כמו החמאה נמסה, ומעל כרוב סבוי עם חצאי נקניק ורוטב המחבת שלהם.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבויכרוב סבוי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הן אפשרויות נהדרות לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אתה יכול לנסות Les Hauts דה Lagarde בורדו בלאן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
Les Hauts de Lagarde Borde Blanc
Les Hauts de Lagarde Borde Blanc
# 13 של יינות Enthusiast Top 100 של 2014חלוק צהוב חיוור עם השתקפויות ירוקות.ארומה: הדומיננטיות של סוביניון בלאן חושפת טעמים עזים של פרחים לבנים, הדרים ופירות לבנים. בעוד בפה Semillon מביא עגלגלות, נפח ועושר עםהערות נעימות של פירות הדר. חיוניות טובה מובילה לסיום נהדר.