עוגיות אספרסו שוקולד עשויה להיות מה שחיפשתם. מנה אחת מכילה 393 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. אתה מקבל קינוח שמגיש 24. לכי לחנות וקחי חטיף שוקולד מריר, חמאה, חמאה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו קאפקייקס אספרסו שוקולד, קאפקייקס אספרסו שוקולד, ו אספרסו קאפקייקס עם שוקולד חלב גנאש וזיגוג שוקולד לבן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו 24 כוסות מאפין עם מצעים נייר.
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בסיר בינוני, לשלב את החמאה, אבקת קקאו, שוקולד ואבקת אספרסו. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידי
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
זילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
בואו מגניב במשך 20 דקות.
4
בקערה גדולה, לנצח את הסוכר והביצים במהירות בינונית גבוהה עם מיקסר עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
בקערה בינונית, לשלב את הקמח, מלח, אבקת אפייה וסודה לשתייה. בהדרגה להוסיף לתערובת הסוכר, להכות עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
מוסיף את תערובת השוקולד, ערבוב עד חלקה. מערבבים את השמנת החמוצה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
זילוף בצורת לב
7
כפית הבלילה לתוך כוסות מאפין מוכן.
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
8
אופים עד שבחיצת עץ מוכנסת למרכז יוצאת נקייה, 12 עד 14 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
בואו להתקרר במחבתות במשך 10 דקות.
10
הסר מן המחבתות להתקרר לחלוטין על מדפים תיל.
11
מקטרת או מורחת ציפוי אספרסו קרמי על כל קאפקייק. למעלה עם שעועית אספרסו מצופה שוקולד אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
פולי אספרסו מצופים שוקולד
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
1 גביע סוכר גלידה
שוש מחרוזת נעליים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
12
בקערה גדולה, לשלב את קרם ואבקת אספרסו, ערבוב עד אבקת האספרסו מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
13
מוסיפים את החמאה ומכים במהירות בינונית עם מיקסר עד שמנת. בהדרגה להוסיף סוכר של ממתקים, להכות עד חלקה.