קאפקייקס במילוי אננס וקצפת גבינת תות ועיזים
עוגות עם מילוי אננס ותות וגבינת עיזים קצפת דורשת סביב 1 שעה ו 24 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל קינוח שמגיש 30. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה של לקטו אובו יש 340 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. 4 אנשים התרשמו מתכון זה. זה הוא מאוד במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל אמריקאי. מתכון זה מאוכלרשת דורש חמאה, אבקת אפייה, תמצית ונילן, ואת הדבק שעועית וניל. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים מדהים ציון של 25%. מתכונים דומים: קאפקייקס תותים טריים עם גבינת שמנת בזיליקום מוקצפת, קאפקייקס מוס שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת תות מוקצפת, ו קרפי תות במילוי קצפת.
הוראות
שלב סוכר, אננס, עמילן תירס, חמאה, גרידת לימון, ג ' ינג ' ר ומלח ובשל על אש בינונית, תוך ערבוב מתמיד, עד שהוא סמיך וצלול. מערבבים פנימה את מיץ הלימון ומצננים לחלוטין.
לקאפקייקס: חממו את התנור ל -325 מעלות צלזיוס.
מנפים את הקמח, אבקת האפייה ומלח הים לקערה בינונית ומקציפים יחד. בכוס מדידה נוזלית מערבבים את היין עם תמצית הווניל ומשחת הווניל. בקערה של מערבל חשמלי המצויד במצורף ההנעה, קרם את החמאה והסוכר, כ -5 דקות.
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, מגרדים את דפנות הקערה לאחר כל הוספה. סובבו את המיקסר למהירות הנמוכה ביותר והוסיפו לסירוגין את תערובת הקמח ותערובת היין, מתחילים ומסתיימים בקמח.
ממלאים את ספינות הקאפקייקס 3/4 מלאות ואופים עד להזהבה, 18 עד 22 דקות. מצננים את הקאפקייקס לחלוטין.
מחממים את השקדים, הסוכר והחמאה במחבת כבדה על אש בינונית. מבשלים תוך כדי ערבוב מתמיד עד שהשקדים קלויים והסוכר מזהיב, כ -15 דקות. מערבבים פנימה את הווניל.
מורחים על נייר אלומיניום ומפזרים את המלח.
תן מגניב, ולאחר מכן לפרוץ אשכולות קטנים.
לקצפת: מקציפים את השמנת הכבדה עד שהיא תפוחה. מקציפים פנימה את גבינת העיזים רק עד להטמעה. מקפלים פנימה את התותים. כף את התערובת לשקית מאפה המצוידת בקצה מאפה ישר גדול.
מוציאים חתיכה ממרכז כל קאפקייק וממלאים את הקאפקייק בכ -1 כף מילוי אננס. צינור מערבולת של גבינת עיזים וקצפת תות על החלק העליון של כל קאפקייק. מעל כל קאפקייק כמות קטנה של שקדים מסוכרים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לקאפקייקס. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![ג ' ונסון ן קרם שרי]()
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "