קאפקייקס נפוליטני
קאפקייקס נפוליטני דורש סביב 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-30 מנות. מנה אחת מכילה 769 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 42 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו את "תמצית ונילן", "סוכר מגורען", "תמצית תותים", ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 17%. נסו קאפקייקס נפוליטני, קאפקייקס נפוליטני, ו קאפקייקס נפוליטני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 325 מעלות f. מחבתות מאפין קו עם מצעים נייר.
עבור עוגות השוקולד: בקערה בינונית, שמנת יחד הן סוכרים והשמן. הכה את הביצים, אחד בכל פעם, ולאחר מכן מערבבים בוניל.
מערבבים קמח, אבקת קקאו, סודה לשתייה ומלח, מוסיפים לתערובת המוקצפת ומערבבים היטב. מערבבים בחלב עד הבלילה חלקה. תניח בצד.
עבור עוגות תות: בקערה בינונית, שמנת יחד את החמאה, גבינת שמנת, סוכר מגורען וג ' לטין. הכה את הביצים, אחד בכל פעם, ולאחר מכן מערבבים בוניל.
מערבבים את קמח העוגה ואבקת אפייה, מוסיפים לתערובת המוקצפת ומערבבים היטב. מערבבים בחלב ובתותים עד שהבלילה חלקה. תניח בצד.
עבור עוגות וניל: בקערה בינונית, שמנת יחד את החמאה, גבינת שמנת וסוכר מגורען. הכה את הביצים, אחד בכל פעם, ולאחר מכן מערבבים בוניל.
מערבבים את הקמח ואבקת האפייה, מוסיפים לתערובת המוקצפת ומערבבים היטב. מערבבים בחלב עד הבלילה חלקה. הגדר בצד
השתמש בסקופר קאפקייקס מיניאטורי וגרוף את כל שלושת החובטים לתוך אוניית הקאפקייקס. ראשית לגרוף את הבלילה שוקולד, השני הבלילה תות ושלישי הבלילה וניל.
אופים במשך 20 עד 25 דקות. העוגות מוכנות כשהן חוזרות למגע.
עבור ציפוי השוקולד: בקערה קטנה, ממיסים את השוקולד במיקרוגל החל מ -30 שניות ומערבבים. להמיס במרווחים של 30 שניות לפי הצורך, כך שאתה לא לשרוף או לחמם יותר מדי את השוקולד.
בקערה בינונית, שמנת יחד את החמאה, שוקולד נמס ווניל עד מעורב היטב. ואז מוסיפים את הסוכר של הממתקים.
עבור ציפוי תות: בקערה בינונית, שמנת יחד את גבינת שמנת וחמאה.
מוסיף את הסוכר של ממתקים ותמצית תות.
עבור ציפוי וניל: בקערה בינונית, שמנת יחד את גבינת שמנת וחמאה.
מוסיף את הסוכר של ממתקים ותמצית וניל.
כדי להרכיב: אחרי כל הקאפקייקס התקררו, כפור כל קאפקייק באותו סדר אתה הניח את הבלילה (שוקולד, תות, וניל).