קאפקייקס נפוליטני דורש סביב 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-30 מנות. מנה אחת מכילה 769 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 42 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו את "תמצית ונילן", "סוכר מגורען", "תמצית תותים", ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 17%. נסו קאפקייקס נפוליטני, קאפקייקס נפוליטני, ו קאפקייקס נפוליטני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 325 מעלות f. מחבתות מאפין קו עם מצעים נייר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
עבור עוגות השוקולד: בקערה בינונית, שמנת יחד הן סוכרים והשמן. הכה את הביצים, אחד בכל פעם, ולאחר מכן מערבבים בוניל.
מערבבים את הקמח ואבקת האפייה, מוסיפים לתערובת המוקצפת ומערבבים היטב. מערבבים בחלב עד הבלילה חלקה. הגדר בצד
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
8
השתמש בסקופר קאפקייקס מיניאטורי וגרוף את כל שלושת החובטים לתוך אוניית הקאפקייקס. ראשית לגרוף את הבלילה שוקולד, השני הבלילה תות ושלישי הבלילה וניל.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זילוף בצורת לב
שוש מחרוזת נעליים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
9
אופים במשך 20 עד 25 דקות. העוגות מוכנות כשהן חוזרות למגע.
מרכיבים שתצטרך
שוש מחרוזת נעליים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
בואו מגניב.
11
עבור ציפוי השוקולד: בקערה קטנה, ממיסים את השוקולד במיקרוגל החל מ -30 שניות ומערבבים. להמיס במרווחים של 30 שניות לפי הצורך, כך שאתה לא לשרוף או לחמם יותר מדי את השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).
זילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
12
בקערה בינונית, שמנת יחד את החמאה, שוקולד נמס ווניל עד מעורב היטב. ואז מוסיפים את הסוכר של הממתקים.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
זילוף בצורת לב
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
13
עבור ציפוי תות: בקערה בינונית, שמנת יחד את גבינת שמנת וחמאה.