קאפקייקס קלאסיים עם ציפוי מרנג לימון
קאפקייקס קלאסי עם ציפוי מרנג לימון עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. והוא מספק כ 12 מנות . מנה אחת מכילה 269 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בערך 1 שעה ו 55 דקות. גשו לסופר וקנו צבעי פסטל, טרטר, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגות שוקולד עם ציפוי מרנג, עוגות דובדבן עם ציפוי מרנג, ו עוגות דלעת עם ציפוי מרנג סוכר חום (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: רגיל 12 (1/2 כוס) מאפין פח
מחממים התנור ל 350 מעלות F. קו פח מאפין עם ספינות קאפקייקס.
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, ומלח יחד בקערה בינונית.
בקערה בינונית אחרת, לנצח את הביצים וסוכר עם מיקסר חשמלי עד אור וקצף, על 2 דקות. בזמן מכות, בהדרגה לשפוך את החמאה ולאחר מכן את הוניל.
תוך ערבוב לאט, להוסיף חצי מרכיבים יבשים, ולאחר מכן להוסיף את כל החלב, ולאחר מכן בצע עם שאר החומרים יבשים. תיזהר לא לערבב את הבלילה. מחלקים את הבלילה באופן שווה בדיל מוכן (על 1/3 גביע הבלילה לכל עוגת כוס.)
אופים עד שבוחן מוכנס במרכז העוגות יוצא נקי, 20 עד 25 דקות. קאפקייקס מגניב על מתלה בפח במשך 10 דקות, ולאחר מכן להסיר. מגניב על המדף לחלוטין.
עבור מרנג: להביא כמה סנטימטרים של מים לרתיחה בסיר שיכול להחזיק קערה של מיקסר מעל המים.
לטאטא את החלבונים ביצה, סוכר, מיץ לימון גרידה, קרם של טארטר ומלח בקערה ביד. מניחים את הקערה מעל המים הרותחים וממשיכים לטאטא עד שהתערובת חמה למגע והסוכר מתמוסס, כ -1 עד 2 דקות.
מעבירים את התערובת למיקסר עומד מצויד מצורף whisk והכה במהירות בינונית גבוהה עד מרנג הוא מגניב ומחזיק שיא רך, על 5 דקות.
מוסיפים כמה טיפות של צבע מאכל הרצוי וממשיכים להכות עד שהוא מחזיק פסגות נוקשות.
כדי לקשט: באמצעות כף, היסט מרית או שקית צנרת, dollop, להפיץ או מקצפת צינור על גבי כל קאפקייק. השתמש בחלק האחורי של כף כדי ליצור פסגות ועמקים בקאפקייק לפי הצורך.