קאפקייקס קרם דבש אגסים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות דבש קרם אגס. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 162 קלוריות. מתאים ל-24 מנות. גשו לסופר וקנו ג'ינג'רוט, שימורי אגסים, קרם פרש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 5 דקות. מתכונים דומים: עוגות לימון דבש (עם ציפוי גבינת שמנת דבש), קאפקייקס חמאה נקטרינה עם דבש קצפת, ו וידאו: עוגות שוקולד בריאות יותר עם ציפוי דבש קצפת.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. Spray 24 כוסות מאפין בגודל רגיל עם ספריי בישול. הפוך תערובת עוגה לפי ההוראות על תיבת, באמצעות מים, שמן וביצים. מערבבים בג ' ינג ' רוט. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות מאפין.
אופים לפי ההוראות לעוגות. מגניב 10 דקות; להסיר מן המחבתות כדי מדפי קירור. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
בינתיים, במחבת nonstick 10 אינץ', להמיס חמאה על חום בינוני. מבשלים אגסים בחמאה 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מכרז. מערבבים בריבת אגס. לבשל 1 דקה יותר.
העברה לקערה בינונית; מגניב לחלוטין.
בקערה בינונית מקוררת, לנצח את קרם frache, שמנת מתוקה ודבש עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. כדי להרכיב קאפקייקס, חותכים כל קאפקייק לחצי אופקית. כפית 1 כף ערמת תערובת אגס על המחצית התחתונה של כל קאפקייק; לכסות עם צמרות קאפקייק. כפית על 2 כפות תערובת קרם דבש על כל קאפקייק.
מקשטים עם ג ' ינג ' ר מגובש. לאחסן במקרר.