קאפקייקס שוקולד במילוי קוקוס
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו קאפקייקס שוקולד מלאים בקוקוס. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל של 202 קלוריות. מתאים ל-26 מנות. אם יש לכם קמח, סוכר, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 15%. הציון הזה די גרוע. נסו קאפקייקס מלאים רפש עם ציפוי חלאות ביצה { המכונה גם קאפקייקס ליים קוקוס}, עוגות מלאות שוקולד, ו עוגות מלאות שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
למילוי מניחים חלבון ביצה ומלח בקערה קטנה; תנו לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
שלב קוקוס וקמח; מניחים בצד. מקציפים חלבון ביצה במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מוסיפים בהדרגה סוכר, מכים גבוה עד שנוצרות פסגות מבריקות והסוכר נמס. מקפלים פנימה בהדרגה תערובת קוקוס, בערך 1/4 כוס בכל פעם; מניחים בצד.
בקערה גדולה קיצור שמנת וסוכר עד שהם בהירים ותפוחים.
מוסיפים ביצים ווניל; מערבבים היטב.
שלב את הקמח, הקקאו, המלח והסודה לשתייה; מוסיפים לתערובת מוקרמת לסירוגין עם חלב חמאה ומים. ממלאים כוסות מאפינס מרופדות בנייר חצי מלאות. זרוק מילוי על ידי כפיות למרכז של כל עוגה. מכסים בבלילה של 2 כפות.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 18-22 דקות או עד שקיסם המוחדר לחלק העוגה יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
עבור זיגוג, בסיר קטן, לשלב את הסוכר והחלב. מביאים לרתיחה תוך ערבוב מתמיד.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה קיצור ושוקולד צ ' יפס עד להמסה. מקציפים עד להסמכה.
מורחים על קאפקייקס ומקשטים בתלתלי קוקוס ושוקולד קלויים.