לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים אמריקאים, אז נסו עוגיות שוקולד לוז גבוהות, כהות ונאות. תמורת 79 סנט למנה , אתה מקבל קינוח שמגיש 24. מנה אחת מכילה 372 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -19 גרם שומן . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . 16 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם שוקולד צ'יפס חצי מתוק, ליקר אגוזי לוז, מלח כשר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 40% . הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו לביבות שוקולד מריר שקדים עם רוטב שוקולד מריר , עוגיות בננה שוקולד לוז עם ציפוי מרשמלו ומוס שוקולד לוז .
הוראות
1
לקאפקייקס: מחממים תנור ל-350 מעלות פרנהייט. מרפדים 2 תבניות מאפינס ב-24 ספינות קאפקייקס.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאו (מומלץ: Valrhona)
ציוד שתשתמש בו
1/2 כפית אבקת אספרסו, לא חובה
1/2 כוס קמח, לציפוי
2
מנפים יחד את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות אגוזי לוז שלמים
ליקר אגוזי לוז
1 כוס ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
ציוד שתשתמש בו
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
3
מקציפים את משקה אגוזי הלוז ואבקת הקקאו יחד עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
ליקר אגוזי לוז
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
ציוד שתשתמש בו
1 כפית שמן צמחי, לא חובה
4
בקערה של מיקסר עם חיבור להנעה, מקרם את החמאה והסוכרים במהירות בינונית-גבוהה עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, אופציונלי
חתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
ויניגרט ורז'וס
5
מוסיפים את הביצים, אחת בכל פעם, עד שכל אחת נטמעה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
מוסיפים את החלב ותמצית הווניל ומערבבים עד לאיחוד מלא. מנמיכים את המיקסר לנמוך, ומוסיפים את תערובת הקמח והקקאו, לסירוגין בין ה-2, מתחילים ומסתיימים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
נייר אורז
סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מערבבים רק עד לאיחוד ולא נשארים פסים. מניחים בצד בזמן שמכינים את המילוי.
8
למילוי: בקערה של מעבד מזון טוחנים את אגוזי הלוז עד שהם מגיעים למרקם חול דק מאוד.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
ויניגרט ורז'וס
9
מוסיפים את ממרח אגוזי הלוז ומעבדים עד שהתערובת מתחילה להתגבש.
מרכיבים שתצטרך
ממרח אגוזי לוז
10
מוסיפים את ליקר אגוזי הלוז 1 כף בכל פעם, או עד שהתערובת מסוגלת להתגלגל בקלות ביד.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
11
בעזרת הידיים יוצרים מהמשחה כדורים בערך בגודל של דובדבן גדול מאוד.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולד
12
מגלגלים את הכדורים קלות בקמח לספיגת הנוזלים העודפים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות
13
להרכבה: ממלאים את כיסויי הקאפקייקס בבלילת הקאפקייקס כ-1/4 מהדרך.
מרכיבים שתצטרך
48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהם
14
מניחים כדור מילוי אחד בכל תוחם, ולאחר מכן מכסים את המילוי בבלילה שנותרה כך שכל קאפקייק יהיה מלא בערך ב-3/4 מהכמות.
מרכיבים שתצטרך
48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול
15
אופים עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי, 20 דקות. מצננים את הקאפקייקס לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
16
טובלים כל חלק העליון של הקאפקייק בגנאש השוקולד, יוצרים שכבה אחידה ומניחים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול
צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר
17
בקערה חסינת חום, מחממים את הקרם הכבד במיקרוגל בחום גבוה למשך 1 עד 2 דקות. הקרם צריך להיות חם מאוד למגע.
מרכיבים שתצטרך
חתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ויניגרט ורז'וס
18
בזמן חימום השמנת, מניחים את השוקולד צ'יפס ואבקת האספרסו בקערה חסינת חום בינוני. לאחר שהקרם מוכן, יוצקים אותו על גבי השוקולד צ'יפס ומקציפים עד שהשוקולד נמס לגמרי והתערובת מסמיכה.