קאפקייקס שוקולד לוז גבוהים, כהים ויפים
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים אמריקאים, אז נסו עוגיות שוקולד לוז גבוהות, כהות ונאות. תמורת 79 סנט למנה , אתה מקבל קינוח שמגיש 24. מנה אחת מכילה 372 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -19 גרם שומן . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . 16 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם שוקולד צ'יפס חצי מתוק, ליקר אגוזי לוז, מלח כשר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 40% . הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו לביבות שוקולד מריר שקדים עם רוטב שוקולד מריר , עוגיות בננה שוקולד לוז עם ציפוי מרשמלו ומוס שוקולד לוז .
הוראות
לקאפקייקס: מחממים תנור ל-350 מעלות פרנהייט. מרפדים 2 תבניות מאפינס ב-24 ספינות קאפקייקס.
מנפים יחד את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח בקערה בינונית.
מקציפים את משקה אגוזי הלוז ואבקת הקקאו יחד עד לאיחוד.
בקערה של מיקסר עם חיבור להנעה, מקרם את החמאה והסוכרים במהירות בינונית-גבוהה עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את הביצים, אחת בכל פעם, עד שכל אחת נטמעה.
מוסיפים את החלב ותמצית הווניל ומערבבים עד לאיחוד מלא. מנמיכים את המיקסר לנמוך, ומוסיפים את תערובת הקמח והקקאו, לסירוגין בין ה-2, מתחילים ומסתיימים בקמח.
מערבבים רק עד לאיחוד ולא נשארים פסים. מניחים בצד בזמן שמכינים את המילוי.
למילוי: בקערה של מעבד מזון טוחנים את אגוזי הלוז עד שהם מגיעים למרקם חול דק מאוד.
מוסיפים את ממרח אגוזי הלוז ומעבדים עד שהתערובת מתחילה להתגבש.
מוסיפים את ליקר אגוזי הלוז 1 כף בכל פעם, או עד שהתערובת מסוגלת להתגלגל בקלות ביד.
בעזרת הידיים יוצרים מהמשחה כדורים בערך בגודל של דובדבן גדול מאוד.
מגלגלים את הכדורים קלות בקמח לספיגת הנוזלים העודפים.
להרכבה: ממלאים את כיסויי הקאפקייקס בבלילת הקאפקייקס כ-1/4 מהדרך.
מניחים כדור מילוי אחד בכל תוחם, ולאחר מכן מכסים את המילוי בבלילה שנותרה כך שכל קאפקייק יהיה מלא בערך ב-3/4 מהכמות.
אופים עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי, 20 דקות. מצננים את הקאפקייקס לגמרי.
טובלים כל חלק העליון של הקאפקייק בגנאש השוקולד, יוצרים שכבה אחידה ומניחים להתקרר.
בקערה חסינת חום, מחממים את הקרם הכבד במיקרוגל בחום גבוה למשך 1 עד 2 דקות. הקרם צריך להיות חם מאוד למגע.
בזמן חימום השמנת, מניחים את השוקולד צ'יפס ואבקת האספרסו בקערה חסינת חום בינוני. לאחר שהקרם מוכן, יוצקים אותו על גבי השוקולד צ'יפס ומקציפים עד שהשוקולד נמס לגמרי והתערובת מסמיכה.
להקציף את השמן הצמחי לברק נוסף.