קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות24
ציון בריאות2
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

קאפקייקס שוקולד לוז גבוהים, כהים ויפים

קאפקייקס שוקולד לוז גבוהים, כהים ויפים
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים אמריקאים, אז נסו עוגיות שוקולד לוז גבוהות, כהות ונאות. תמורת 79 סנט למנה , אתה מקבל קינוח שמגיש 24. מנה אחת מכילה 372 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -19 גרם שומן . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . 16 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם שוקולד צ'יפס חצי מתוק, ליקר אגוזי לוז, מלח כשר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 40% . הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו לביבות שוקולד מריר שקדים עם רוטב שוקולד מריר , עוגיות בננה שוקולד לוז עם ציפוי מרשמלו ומוס שוקולד לוז .

הוראות

1
לקאפקייקס: מחממים תנור ל-350 מעלות פרנהייט. מרפדים 2 תבניות מאפינס ב-24 ספינות קאפקייקס.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאו (מומלץ: Valrhona)אבקת קקאו (מומלץ: Valrhona)
ציוד שתשתמש בו
1/2 כפית אבקת אספרסו, לא חובה1/2 כפית אבקת אספרסו, לא חובה
1/2 כוס קמח, לציפוי1/2 כוס קמח, לציפוי
2
מנפים יחד את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות אגוזי לוז שלמים1 1/2 כוסות אגוזי לוז שלמים
ליקר אגוזי לוזליקר אגוזי לוז
1 כוס ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)1 כוס ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
ציוד שתשתמש בו
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
3
מקציפים את משקה אגוזי הלוז ואבקת הקקאו יחד עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
ליקר אגוזי לוזליקר אגוזי לוז
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
ציוד שתשתמש בו
1 כפית שמן צמחי, לא חובה1 כפית שמן צמחי, לא חובה
4
בקערה של מיקסר עם חיבור להנעה, מקרם את החמאה והסוכרים במהירות בינונית-גבוהה עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, אופציונלישמן צמחי, אופציונלי
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מוסיפים את הביצים, אחת בכל פעם, עד שכל אחת נטמעה.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
6
מוסיפים את החלב ותמצית הווניל ומערבבים עד לאיחוד מלא. מנמיכים את המיקסר לנמוך, ומוסיפים את תערובת הקמח והקקאו, לסירוגין בין ה-2, מתחילים ומסתיימים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
ליקר אגוזי לוזליקר אגוזי לוז
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מערבבים רק עד לאיחוד ולא נשארים פסים. מניחים בצד בזמן שמכינים את המילוי.
8
למילוי: בקערה של מעבד מזון טוחנים את אגוזי הלוז עד שהם מגיעים למרקם חול דק מאוד.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
מוסיפים את ממרח אגוזי הלוז ומעבדים עד שהתערובת מתחילה להתגבש.
מרכיבים שתצטרך
ממרח אגוזי לוזממרח אגוזי לוז
10
מוסיפים את ליקר אגוזי הלוז 1 כף בכל פעם, או עד שהתערובת מסוגלת להתגלגל בקלות ביד.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
11
בעזרת הידיים יוצרים מהמשחה כדורים בערך בגודל של דובדבן גדול מאוד.
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
12
מגלגלים את הכדורים קלות בקמח לספיגת הנוזלים העודפים.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
13
להרכבה: ממלאים את כיסויי הקאפקייקס בבלילת הקאפקייקס כ-1/4 מהדרך.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
14
מניחים כדור מילוי אחד בכל תוחם, ולאחר מכן מכסים את המילוי בבלילה שנותרה כך שכל קאפקייק יהיה מלא בערך ב-3/4 מהכמות.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
15
אופים עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי, 20 דקות. מצננים את הקאפקייקס לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
16
טובלים כל חלק העליון של הקאפקייק בגנאש השוקולד, יוצרים שכבה אחידה ומניחים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
17
בקערה חסינת חום, מחממים את הקרם הכבד במיקרוגל בחום גבוה למשך 1 עד 2 דקות. הקרם צריך להיות חם מאוד למגע.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
18
בזמן חימום השמנת, מניחים את השוקולד צ'יפס ואבקת האספרסו בקערה חסינת חום בינוני. לאחר שהקרם מוכן, יוצקים אותו על גבי השוקולד צ'יפס ומקציפים עד שהשוקולד נמס לגמרי והתערובת מסמיכה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
19
להקציף את השמן הצמחי לברק נוסף.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפולים1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה2חתיכות טופי הית' בראפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חמאה, טמפרטורת החדרחמאה, טמפרטורת החדר2401 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')100חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'ממרח אגוזי לוז (מומלץ: נוטלה)ממרח אגוזי לוז (מומלץ: נוטלה)86חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'cocoa powder (recommended: Valrhona)cocoa powder (recommended: Valrhona)220חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'(בריטניה משתמשת בדומדמניות)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)3קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)1חתיכות טופי הית' בראבקת אספרסו, אופציונליאבקת אספרסו, אופציונלי63חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'flour, for coatingflour, for coating188חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה200חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים180חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'אגוזי לוז שלמיםאגוזי לוז שלמים1191 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2401 לב מפאלדי טרי אם אפשרhazelnut liquor (recommended: Frangelico)hazelnut liquor (recommended: Frangelico)32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסhazelnut liquor (recommended: Frangelico)hazelnut liquor (recommended: Frangelico)1351 לב מפאלדי טרי אם אפשרשבבי שוקולד חצי מתוקיםשבבי שוקולד חצי מתוקים11 כף אורגנו מיובשנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll house1אוראו ממולאים כפוליםvegetable oil, optionalvegetable oil, optional