קאפקייקס שוקולד-תפוזים עם קרם חמאה פיסטוק
עוגיות שוקולד-תפוזים עם קרם חמאה פיסטוק דורשות כשעה ו-10 דקות מההתחלה ועד הסוף. צופה בדמות שלך? המתכון הצמחוני לקטו אובו זה מכיל 297 קלוריות, 2 גרם חלבון ו-15 גרם שומן למנה. ב-38 אגורות למנה מקבלים קינוח שמגיש 12. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. גשו לסופר וקנו תערובת פודינג פיסטוק, גרידת תפוזים, סוכר קונדיטורים ועוד מספר מצרכים שאפשר להכין היום. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 14%. הציון הזה לא כל כך אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו קאפקייקס שוקולד עם מילוי גנאש מושבע בשוקולד, תפוזים וציפורן וקרם תה מתובל סיני, קאפקייקס תפוזים טריים עם ציפוי קרם חמאה תפוזים וקאפקייקס הדרים טריים עם קרם חמאה תפוזים.
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים 12 כוסות מאפינס עם קיצור בעזרת נייר סופג ומפדרים בכ-1 כפית קמח או מרפדים בציפוי נייר.
מערבבים 1 1/2 כוסות קמח, סוכר לבן, אבקת קקאו, סודה לשתייה ומלח בקערה של מיקסר. מקציפים 1 כוס מים קרים, שמן זית, מיץ תפוזים ותמצית וניל לתערובת הקמח במהירות בינונית-נמוכה עד שהבלילה מתאחדת, בערך 2 דקות. מקפלים את גרידת התפוז לתוך הבלילה.
יוצקים את הבלילה לכוסות מאפינס מוכנות, 2/3 מלאות.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם הננעץ בקאפקייק יוצא נקי, כ-20 דקות.
מעבירים את הקאפקייקס לרשת לצינון מלא, כ-30 דקות.
מקציפים חמאה בקערה בעזרת מערבל חשמלי במהירות בינונית עד לקבלת תערובת תפוחה, כדקה. יוצקים באיטיות סוכר של קונדיטורים לחמאה מוקרמת ומקציפים עד להטמעה, כ-2 דקות. מקציפים את תערובת הפודינג לתוך תערובת החמאה רק עד לאיחוד.
מוסיפים מים, כף אחת בכל פעם, עד שמגיעים לסמיכות הרצויה של הציפוי. קרח את הקאפקייקס שהתקררו; לקשט בשוקולד מגורר.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לקאפקייקס. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יין מרלין מרלו. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-50 דולר.
יין מרלין מרלו
צבע היינות נופך עז והניחוחות המורכבים של אוכמניות, אניס ואלון קלוי פועלים כולם בהרמוניה עבור יין ראוי למורשתו. אלכוהול מתון, טעמי פירות רכים וסיומת מתמשכת הופכים את היין הזה לבן לוויה נהדר עם אוכל של מטבחים רבים.