קארי אננס צ'אטני
צ'אטני אננס קארי עשוי להיות רק תבלין אתה מחפש. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 103 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לכם gingerroot, שזיפים ) שזיפים, חמוציות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-45 דקות. נסו אננס קארי ופרי אבן צ'אטני, ממרח צ'אטני בקארי, ו ביצי צ'אטני מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים אננס לחתיכות 1 אינץ ' כדי להפוך 5 כוסות. (אם באמצעות נתחי אננס שנרכשו, לחתוך חתיכות גדולות לחתיכות 1 אינץ'.)
חותכים שזיפים במחצית ולהסיר בורות; לחתוך כל חצי ל 3 חתיכות. (אם באמצעות שזיפים משומרים, לחתוך כל אחד 6 חתיכות.)
ב 4-5 ליטר תנור הולנדי, בצל חום, צ ' ילה, gingerroot, שום, חומץ ומים רותחים מעל חום גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל 5 דקות.
מערבבים בסוכר חום, קינמון, אבקת קארי, מלח, פלפל אדום וקליפת תפוז לשלב.
מוסיפים אננס, שזיפים ואוכמניות מיובשות. הגבר חום גבוה וחום לרתיחה. להפחית את החום בינוני-נמוך ומבשל 30 עד 45 דקות, ערבוב מדי פעם, עד פירות רכים ומיובשים חמוציות יש hydrated.
הסר מהחום ויוצקים לקערה. מגניב בטמפרטורת החדר 30 דקות.
מכסים ומקררים לפחות 2 שעות עד הצטננות. צ ' אטני יכול להיות בקירור עד 10 ימים.