קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות65
מגזין

קארי כבש קראלה

קארי כבש קראלה
קארי כבש קראלה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 508 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל הודי. גשו לסופר וקנו עלי קארי, ג'ינג'ר, זרעי חרדל חום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו קארי סרטנים Kerala, קארי Kerala Kadala, ו קארי סרטן קראלה Boatman (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את אבקת התבלין, יבש לצלות את התבלינים במחבת בגודל בינוני, על חום בינוני, ומערבבים וזורקים אותם סביב במשך 1-2 דקות, או עד שהם מתחילים להסתכל קלוי ולשחרר ניחוחות שלהם.מיד להסיר מהחום ולמקם את התבלינים במטחנת קפה נקייה, וכאשר מקורר מעט, לטחון לאבקה דקה, ולאחר מכן להפריש.אם תבחר לא לגרר את הקוקוס, לחתוך את בשר הקוקוס פרוס דק לקוביות אינץ'.לאחר מכן, למחוק את המחבת עם מגבת נייר, לחזור לחום בינוני, ולהוסיף 1 כף שמן צמחי.כאשר חם, להוסיף את קוקוס חתוך, כורכום וכפית מלח, מוקפץ במשך 3-4 דקות, או עד הקוקוס הוא קלוי, ולאחר מכן להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
כורכוםכורכום
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
חום 2-3 כפות שמן צמחי במחבת גדולה, רצוי לא מקל, מעל בינוני עד חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
הוסף 1 כפית זרעי חרדל, ומערבבים כמה שניות עד שהם פופ.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
4
מוסיפים 20 עלי קארי טריים, 3 שאלוט עוז, וכל זנגביל ושום, ו לטגן, ערבוב, במשך 3-4 דקות עד שאלוט הם השחמה קלות.עכשיו מוסיפים את הבשר ואת תערובת תבלין קלוי הקרקע, ומערבבים היטב כדי לצפות את הבשר עם התבלינים.לזרוק את קוביות קוקוס קלוי וכפית מלח, ולאחר מכן להוסיף את החומץ ו 2-3 כוסות מים.מביאים לרתיחה, מכסים, ומבשלים על אש נמוכה במשך 50 דקות עד שעה עד שהבשר כמעט רך.
מרכיבים שתצטרך
עלי קאריעלי קארי
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
הסר את המכסה, הגדלת החום במידת הצורך, להמשיך לבשל במשך 10-15 דקות נוספות או עד הרוטב הוא עבה ונצמד לבשר.לבסוף, לחמם את השמן כף הנותרים במחבת קטנה על חום בינוני, וכאשר חם, להוסיף את urad dhal (אופציונלי) ואת זרעי חרדל.מערבבים עד זרעי החרדל פופ, ולאחר מכן להוסיף 2 שאלוט עוז ו 20 עלי קארי, ומערבבים ומטגנים עד שאלוט הם חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
עלי קאריעלי קארי
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
מוסיפים את תערובת שאלוט לבשר, מערבבים היטב, מסירים מהחום ומגישים עם אורז.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ הם בחירות נהדרות עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. אתה יכול לנסות ויינגוט הירש Heiligenstein Gruner Veltliner. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -32 דולר לבקבוק.
ויינגוט הירש הייליגנשטיין גרונר ולטלינר
ויינגוט הירש הייליגנשטיין גרונר ולטלינר
קמרנר הייליגנשטיין (Kammerner Heiligenstein) הוא תערובת של אחזקותיו של הירש באתרים של Lage 1er (Grand Cru) של Lamm, Grub ו-Renner. ארומטי מאוד, עשיר קדמוני; הבהירות ואת הרמה steely של היין הזה הוא מדהים ויפה.