קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות65
מגזין

קארי כבש קראלה

קארי כבש קראלה
קארי כבש קראלה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 508 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל הודי. גשו לסופר וקנו עלי קארי, ג'ינג'ר, זרעי חרדל חום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו קארי סרטנים Kerala, קארי Kerala Kadala, ו קארי סרטן קראלה Boatman (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את אבקת התבלין, יבש לצלות את התבלינים במחבת בגודל בינוני, על חום בינוני, ומערבבים וזורקים אותם סביב במשך 1-2 דקות, או עד שהם מתחילים להסתכל קלוי ולשחרר ניחוחות שלהם.מיד להסיר מהחום ולמקם את התבלינים במטחנת קפה נקייה, וכאשר מקורר מעט, לטחון לאבקה דקה, ולאחר מכן להפריש.אם תבחר לא לגרר את הקוקוס, לחתוך את בשר הקוקוס פרוס דק לקוביות אינץ'.לאחר מכן, למחוק את המחבת עם מגבת נייר, לחזור לחום בינוני, ולהוסיף 1 כף שמן צמחי.כאשר חם, להוסיף את קוקוס חתוך, כורכום וכפית מלח, מוקפץ במשך 3-4 דקות, או עד הקוקוס הוא קלוי, ולאחר מכן להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
כורכוםכורכום
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
חום 2-3 כפות שמן צמחי במחבת גדולה, רצוי לא מקל, מעל בינוני עד חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
הוסף 1 כפית זרעי חרדל, ומערבבים כמה שניות עד שהם פופ.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
4
מוסיפים 20 עלי קארי טריים, 3 שאלוט עוז, וכל זנגביל ושום, ו לטגן, ערבוב, במשך 3-4 דקות עד שאלוט הם השחמה קלות.עכשיו מוסיפים את הבשר ואת תערובת תבלין קלוי הקרקע, ומערבבים היטב כדי לצפות את הבשר עם התבלינים.לזרוק את קוביות קוקוס קלוי וכפית מלח, ולאחר מכן להוסיף את החומץ ו 2-3 כוסות מים.מביאים לרתיחה, מכסים, ומבשלים על אש נמוכה במשך 50 דקות עד שעה עד שהבשר כמעט רך.
מרכיבים שתצטרך
עלי קאריעלי קארי
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
הסר את המכסה, הגדלת החום במידת הצורך, להמשיך לבשל במשך 10-15 דקות נוספות או עד הרוטב הוא עבה ונצמד לבשר.לבסוף, לחמם את השמן כף הנותרים במחבת קטנה על חום בינוני, וכאשר חם, להוסיף את urad dhal (אופציונלי) ואת זרעי חרדל.מערבבים עד זרעי החרדל פופ, ולאחר מכן להוסיף 2 שאלוט עוז ו 20 עלי קארי, ומערבבים ומטגנים עד שאלוט הם חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
עלי קאריעלי קארי
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את תערובת שאלוט לבשר, מערבבים היטב, מסירים מהחום ומגישים עם אורז.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל

מרכיבים

12 כפיות אבקת שוםפלפל שחורפלפל שחור1אוראו ממולאים כפוליםזרעי חרדל חוםזרעי חרדל חום4פלפלים חריפים יבשים, לפי הטעםפלפלים חריפים יבשים, לפי הטעם1אינץסטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)142דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קוקוס טרי, לחתוך לפרוסות דקות, או מגורדקוקוס טרי, לחתוך לפרוסות דקות, או מגורד33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'זרעי כוסברהזרעי כוסברה1חתיכות טופי הית' ברזרעי כמוןזרעי כמון20עלי קארי טרייםעלי קארי טריים2חתיכות טופי הית' ברפירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים1אינץזנגביל טרי, קלוף פרוס דקזנגביל טרי, קלוף פרוס דק3ציפורןשום, קלופים וקצוצים דקשום, קלופים וקצוצים דק6תרמילי הל ירוקיםתרמילי הל ירוקים0חתיכות טופי הית' ברכורכום הקרקעכורכום הקרקע1קילוגרםכתף כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות ½ אינץכתף כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות ½ אינץ1אוראו ממולאים כפוליםמלח, לפי הטעםמלח, לפי הטעם57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שאלוט או 2 אונקיות בצל לבןשאלוט או 2 אונקיות בצל לבן85דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שאלוט או 3 אונקיות בצל לבןשאלוט או 3 אונקיות בצל לבן1אוראו ממולאים כפוליםפיצול אורד דאל, עם או skinless (אופציונלי)פיצול אורד דאל, עם או skinless (אופציונלי)33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חומץ יין לבןחומץ יין לבן

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ הם בחירות נהדרות עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. אתה יכול לנסות ויינגוט הירש Heiligenstein Gruner Veltliner. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -32 דולר לבקבוק.
ויינגוט הירש הייליגנשטיין גרונר ולטלינר
ויינגוט הירש הייליגנשטיין גרונר ולטלינר
קמרנר הייליגנשטיין (Kammerner Heiligenstein) הוא תערובת של אחזקותיו של הירש באתרים של Lage 1er (Grand Cru) של Lamm, Grub ו-Renner. ארומטי מאוד, עשיר קדמוני; הבהירות ואת הרמה steely של היין הזה הוא מדהים ויפה.