קארי עוף בניחוח כמון
קארי עוף בניחוח כמון הוא מנה עיקרית הודית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 50 גרם חלבון 59 גרם של שומן, וסך הכל 807 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-161 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך צ'ילי שמנמן, שיני שום שומן, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דל פחמימות, דיאט. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 94%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: בקלה שחורה עם ניחוח כמון עם סלט סבוי חם בניחוח קארי, סלט עוף עם כמון ריחני גזר Raita, ו עוף טיקה Masalan ו כמון בניחוח אפונה ירוקה Pulao.
הוראות
משוך את העור את העוף באמצעות נייר מטבח כדי לקבל אחיזה טובה. תניח את העוף בצד.
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום בינוני ווק הוא נהדר עבור זה. מטגנים את זרעי הכמון רק לכמה שניות עד שהם נותנים את ניחוח אגוזים יפה, ואז להטות את הבצל ולהפוך את החום למטה נמוך. מבשלים עם המכסה על עד הבצלים רכים ומעיכים, אבל עדיין לא מתחיל צבע 10 דקות.
פיזור זנגביל, שום וצ ' ילי ומטגנים במשך דקה בערך, ואז מפזרים את כורכום, garam masala ופפריקה. מערבבים את העוף והפלפלים וממשיכים לטגן במשך כ 10 דקות עד תערובת התבלינים נצמד העוף והבצל להפוך חום russet.
הוסף התזה של מים אם הם מתחילים לתפוס על החלק התחתון של המחבת.
מערבבים את העגבניות הטהורות לתוך היוגורט, להנמיך את החום שבריר ולסחרר את היוגורט למחבת ואחריו 125ml / -16°l מים קרים עוז. מביאים לרתיחה ומבשלים בעדינות ללא מכסה במשך כ 30-35 דקות עד העוף הוא רך, ערבוב בקצת יותר מים אם הרוטב הופך יבש זה צריך להתעבות ולקחת על גוון אדמדם חם.
תוסיף מלח אם אתה רוצה. (ישמור במקרר עד 2 ימים.) לחמם בתבשיל מכוסה בתנור ב 200C / מאוורר 180c / גז 6 במשך 20-30 דקות או עד מבעבע (ייתכן שיהיה עליך לעורר התזה של מים אם הרוטב הוא עבה מדי). התפזרו על כוסברה לפני ההגשה.