קבב חזיר עם רומסקו הוא מתכון ללא חלב עם 6 מנות. , מתכון זה מכסה 31% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 469 קלוריות , 39 גרם חלבון ו -27 גרם שומן . 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זה מתכון די יקר לחובבי האוכל האירופי. אם יש לכם זרעי כמון, שום, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה תוך כ -3 שעות ו-5 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מרהיב של 86% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם תמרים עטופים בייקון עם מנצ'גו, רוטב רומסקו , "קטשופ" ספרדי - רוטב רומסקו , ורומסקו עגבניות מיובשות .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: שיפודי עץ
ציוד שתשתמש בו
שיפודי עץ
3
מערבבים את הכמון, הפימנטון, הפלפל האדום הכתוש, השום, גרידת הלימון והמיץ והמלח. מערבבים לאיחוד ומוסיפים מספיק שמן זית עד שהוא הופך לעיסה רופפת.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
כסף ללא נעליים
חבילת סזון עם כוסברה ואחיוט
אבקת פימנטון
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
¼ כפית אורגנו
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
2 צרורות פטרוזיליה איטלקית, קצוצה גס כדי להניב 1/2 כוס
מניחים בטמפרטורת החדר עד שעתיים או מקררים למשך הלילה
6
רומסקו: זה לגמרי יכול להיעשות מראש ולשמור במקרר לכל צורך בבשר או דגים בגריל!
מרכיבים שתצטרך
Romesco
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
7
מחממים את הגריל לבינוני
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות מים בתוספת 2 כפות מלח
8
מצפים מחבת בשמן זית ומוסיפים את השום והפלפל האדום הכתוש. מביאים את המחבת לאש בינונית. כשהשום ארומטי מאוד ומתחיל להזהיב מוסיפים את העגבניות ופלפלי הפיקיו. מתבלים במלח, לפי הטעם, ומבשלים עד שהעגבנייה רכה מאוד ועיסתית, כ-4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
פלפל פיקילו
חבילת סזון עם כוסברה ואחיוט
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
2 צרורות פטרוזיליה איטלקית, קצוצה גס כדי להניב 1/2 כוס
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס בתוספת 2 כפות מים
9
מסירים מהאש ומצננים.
10
צולים את הלחם משני הצדדים עד שהוא יפה וקלוי. כשהוא מתקרר למגע, חותכים אותו לקוביות.
מרכיבים שתצטרך
2-1/4 כפיות שמרי מכונת לחם
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות מים בתוספת 2 כפות מלח
11
במעבד מזון דופקים את השקדים וקוביות הלחם עד שהם הופכים לעיסה גסה.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
( 23)
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גס
12
מוסיפים את תערובת העגבניות המבושלות וזורקים פנימה את הזעפרן, חומץ השרי והפטרוזיליה. דופק, דופק, דופק לפירה. טועמים ומתבלים במלח אם צריך. זה אמור להיות ממש טעים!
מרכיבים שתצטרך
חומץ שרי
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
זעפרן
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
2 צרורות פטרוזיליה איטלקית, קצוצה גס כדי להניב 1/2 כוס
13
מוסיפים 2 כפות שמן זית או כמה כפות מים אם התערובת ממש סמיכה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת סזון עם כוסברה ואחיוט
אריזת מתנה סגולה
14
לפני הצלייה, משפדים את החזיר להכנת קבבים, ומניחים כ-4 עד 5 נתחי בשר על כל שיפוד. אל תרימו את הבשר קרוב מאוד זה לזה, זה בסדר אם הבשר נוגע, אבל עשו זאת בצורה רופפת כדי שהחום יגיע לכל הצדדים ויתבשל בצורה אחידה.