קבב עוף במרינדה
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. , שהוא מוצק. נסו קבב עוף יווני ברוטב, Kabobs עוף בגריל במרינדה בורבון, ו הרבי עם קבב עוף במרינדה עם קישואים ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים שמן צמחי, רוטב סויה, סירופ תירס קל, מיץ לימון, זרעי שומשום, אבקת שום ומלח שום.
מניחים עוף בתערובת. לכסות, ולשרות במקרר לפחות 2 שעות.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני, ואח שמן קל. פתיל עוף על שיפודים לסירוגין עם פטריות, בצל ופלפל ירוק.
יוצקים מרינדה לסיר, ולהביא לרתיחה. מבשלים במשך 5 עד 10 דקות.
מניחים שיפודים על הגריל מוכן. מבשלים 15 עד 20 דקות, מסתובבים לעתים קרובות, עד שהעוף כבר לא ורוד ומיצים לרוץ ברור. למרוח עם המרינדה מבושלת לעתים קרובות במהלך 10 הדקות האחרונות.