קבב שיש בקר לבישול מקפיא דורש על 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 12 . מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 144 קלוריות. 56 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך קישואים, סוכר, בשר בקר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. . וזה טוב. מתכונים דומים: קבב שיש בקר קלאסי, קבב בשר וירקות שישליק, ו קבב שיש טלה.
הוראות
1
מניחים את הקישואים, פלפל, ואננס בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
2
טפטוף בשמן זית, וזרוק למעיל. מחלקים את התערובת לשקיות מקפיא.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3
לטאטא את הקטשופ, מלח, רוטב סטייק, סוכר, חומץ, רוטב ווסטרשייר, ומים יחד באותה קערה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סטייק
חבילת בשר חזיר פרוס דק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מוסיפים את קוביות הבשר, וזורקים עד שמצופים באופן שווה. מחלקים את הבשר לשקיות מקפיא. לאטום, ולהקפיא את השקיות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
כדי לבשל: קח כמה שקיות שאתה צריך מהמקפיא, ולהפשיר במקרר לילה, או לפחות 8 שעות. משרים את השיפודים במים חמים לפחות 30 דקות, או מניחים למים כאשר אתה מתחיל להפשיר את מנות הבשר והירקות.