קבוב חזיר פלפל-ליים
ניתן להכין את המתכון של קבובי חזיר פלפל-ליים תוך כ-20 דקות . , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 12 מנות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 24 גרם חלבון , 7 גרם שומן , ובסך הכל 163 קלוריות . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית ותזונה ראשונית . אם יש לך מיץ ליים, פטרוזיליה, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 59% , וזה טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם שיש קבוב עוף , קבוב בגריל , ושיש קבוב עם מטבל יוגורט .
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, משלבים את השמן, מיץ הליים, הפטרוזיליה, החומץ, הג'לפנוס והתבלינים; מוסיפים בשר חזיר והופכים למעיל. אוטמים ומעבירים למקרר ל-24 שעות, הופכים מדי פעם.
מסננים וזורקים את המרינדה. משחילים באופן רופף את פרוסות החזיר על שיפודי מתכת או עץ ספוגים. בעזרת מלקחיים עם ידיות ארוכות, מרטיבים מגבת נייר בשמן בישול ומצפים קלות את מתלה הגריל. צולים קוביות, מכוסות, על אש בינונית במשך 14-16 דקות או עד שמיצי הבשר מתבהרים, והופכים מדי פעם.